Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe galibiyetinin ardından transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-26 21:45:57

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Göztepe'yi 1-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından galibiyet hem de transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


İşte Terim'in yaptığı açıklamalar;

'Havaya bir şey söyleyecek halimiz yok ama sahaya var. Artık böyle bir ligde daha iyi şartlarda oynamak ister herkes. İnşallah önemli sakatlıklar olmamıştır.

'31 Ocak akşam 12'ye kadar bekleyin'

Sanıyorum son günlerin en popüler sorusu transfer. İsimler üzerinden konuşmak istemiyorum ama bazen transfer yapmak istediğinizde paranız olmuyor, paranız olduğunda da zamanınız olmuyor. Tüm arkadaşların müthiş özveriyle çalıştığına inanıyorum. Herkesten ricam, 31 Ocak akşam 12'ye kadar beklemeleri. Tabii ki bulunduğumuz durumu tasvip etmiyorum, uygun görmüyorum ama şu anda bunu konuşacak zaman değil. 31'ine kadar sabır rica ediyorum. Galatasaray muhakkak bir şeyler yapacaktır. Sorma, kızma, eleştirme hakkı çok daha net olur 31'inden sonra. Ne zamandır 31'i? Perşembedir. Ya bu arkadaşlar gelir cumartesi Alanya'da oynarlar ya da bundan sonra iteleyeceğiniz bir zaman yok. Ben de tasvip etmiyorum durumu ama uğraşıları görünce bu kadar beklediler iki üç gün daha beklesinler diyorum.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara