Dolar

32,6010

Euro

34,8291

Altın

2.490,98

Bist

9.506,47

Fatih Erbakan'dan 'yeni siyaset dili' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Kutuplaştırıcı, ötekileştirici dilin terk edildiği, kucaklayıcı ve bütünleştirici 'yeni nesil siyaset' dilinin kullanıldığı bir dönemi başlatıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-03 18:01:16

Fatih Erbakan'dan 'yeni siyaset dili' açıklaması

Erbakan, yazılı açıklamasında, siyasetin sadece eleştiri yapmak değil, aynı zamanda çözüm üretme alanı olduğunu belirtti.

Adalet ve hukukun üstünlüğünün sağlandığı, vatandaşların haklarının teminat altın alındığı, huzur ve barışın temin edildiği bir Türkiye için çalışacaklarını bildiren Erbakan, eğitim ve istihdamda fırsat eşitliğini sağlayacaklarını aktardı.

Çocukların geleceği için projeler hazırladıklarını ifade eden Erbakan, "Çocuklarımızın ve geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim ve istihdam sorunlarını kökünden çözüp, onları tüm maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarıp, geleceğe dair tüm kaygılarını ortadan kaldırabileceğimiz projeleri hayata geçireceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Erbakan, Türkiye'nin her alanda öncü bir güç olması için çalışacaklarını belirterek, şu görüşlerini paylaştı:

"Kutuplaştırıcı, ötekileştirici dilin terk edildiği, kucaklayıcı ve bütünleştirici 'yeni nesil siyaset' dilinin kullanıldığı, siyasetin sadece eleştiri yapma değil, çözüm üretme alanı olduğu bir dönemi başlatıyoruz."

Haber Ara