Dolar

32,3776

Euro

35,0228

Altın

2.325,48

Bist

9.088,71

Fatih Altaylı’dan Deniz Zeyrek’e 'şarap' yanıtı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldıkları etkinlikte şarap içtikleri yönündeki iddia hakkında şarap değil, su içtiğini söylemesine tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-03 15:47:16

Fatih Altaylı’dan Deniz Zeyrek’e 'şarap' yanıtı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter'da İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Kaftancıoğlu'nun katıldığı yemeğe dair “Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı?” şeklinde bir tweet attı.

"ŞARAP İÇMEDİLER"

Independent Türkçe'nin aktardığına göre ​Deniz Zeyrek, kendisinin de etkinlikte olduğunu açıklarken İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'nun şarap içmediğini söyledi.

FATİH ALTAYLI'DAN TEPKİ

Deniz Zeyrek'in yanıtına çok kızdığını ifade eden Altaylı, “Açık söyleyeyim bu yanıt beni Melih Gökçek'in ‘kuyruk acılı' ispiyonculuğundan daha çok kızdırdı” dedi. Altaylı HaberTürk'teki yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

Kendi kendime dedim ki, “Melih Başkan hâlâ içinde kalan ukdeyi çıkaramamış ama onu görevden alan CHP değildi, onu unutuyor.” Açıkçası ciddiye alınacak bir şey değildi. Ama gazeteci arkadaşımız Deniz Zeyrek almış. Uzunca bir izahattan sonra da “Ekrem Başkan ve Kaftancıoğlu şarap değil su içtiler." Açık söyleyeyim bu yanıt beni Melih Gökçek'in “kuyruk acılı” ispiyonculuğundan daha çok kızdırdı. “Şarap içmediler.” İçseler ne olurdu Deniz kardeşim. Bu mudur vereceğin yanıt! Yuh artık.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara