Dolar

32,3277

Euro

35,0598

Altın

2.296,98

Bist

9.045,28

Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? Fas'a ne zamana kadar uçak yok?

Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? Koronavirüs salgını nedeniyle bazı ülkeler çeşitli kısıtlama kararlarına devam ediyor. Fas uçuşları iptal mi edildi? Fas da bu ülkelerden biri. Fas Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bası ülkelere uçuşları yasakladı. Fas'a ne zamana kadar uçak yok? Türkiye Cumhuriyeti Rabat Büyükelçiliği’nin sitesinden yapılan duyuda 'Bugün (22 Şubat) saat 24:00 itibariyle 15 gün süreyle uçuşlar durdurulmuştur' denildi. Fas'a uçuşlar ne zaman başlayacak? 15 gün sonra uçuşlar başlayabilir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-23 13:02:07

Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? Fas'a ne zamana kadar uçak yok?

Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? Koronavirüs salgını nedeniyle bazı ülkeler çeşitli kısıtlama kararlarına devam ediyor. Fas uçuşları iptal mi edildi? Fas da bu ülkelerden biri. Fas Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bası ülkelere uçuşları yasakladı. Fas'a ne zamana kadar uçak yok? Türkiye Cumhuriyeti Rabat Büyükelçiliği'nin sitesinden yapılan duyuda "Bugün (22 Şubat) saat 24:00 itibariyle 15 gün süreyle uçuşlar durdurulmuştur" denildi. Fas'a uçuşlar ne zaman başlayacak? 15 gün sonra uçuşlar başlayabilir.

Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? 

Koronavirüsle mücadele kapsamında Fas'tan uçuşları durdurma kararı geldi. Haberi alan ve Fas ile bağlantısı olan vatandaşalr da Fas'a uçuşlar yasaklandı mı? diye araştırmaya başladı. Fas Türkiye ve bazı ülkelere uçuşları durdurdu.

Fas'a ne zamana kadar uçak yok?

Türkiye Cumhuriyeti Rabat Büyükelçiliği'nin internet sitesinden uçuşların durdurulmasına dair bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:  Fas Hükümeti, Covid-19 salgınıyla mücadele önlemleri ve Fas Sağlık Bakanlığı'nın getirdiği kriterler kapsamında, diğer bazı ülkelerle birlikte Türkiye'yle olan uçuşları ve yolcu girişlerini bugün (22 Şubat) saat 24:00 itibariyle 15 gün süreyle durdurma kararı almıştır.

Haber Ara