Dolar

32,4757

Euro

34,5435

Altın

2.473,91

Bist

9.518,31

Fahrettin Koca açıkladı mı? Yeni tedbirler neler?

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Toplantının ne zaman ilan edileceği, yeni kararların alınacağı ve ne zaman ilan edileceği merak ediliyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-23 09:24:52

Fahrettin Koca açıkladı mı? Yeni tedbirler neler?

Koronavirüs vaka sayısının kontrol altına alınması ve salgının durdurulması için alınan tedbirler, Bilim Kurulu üyelerinin önerileri doğrultusunda alınmaya devam ediyor.

Bilim Kurulu yaptığı açıklamada, aşının lojistiği, ilk aşılanacak sağlık personelinin kapsamı, yaygın aşılama programı ve aşı kayıt sistemi ile ilgili önerilerde bulunduğunu belirtti.

Vatandaşlar toplantı saatini ve Fahrettin Kocanın açıklamalarını bekliyor. Yeni kararlar ve öneriler olacak mı? Saat kaçta belirlenecek sorular merakla araştırılıyor. İşte detaylar ..

BİLİMSEL KOMİTE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Koronavirüs Bilim Kurulu 22 Aralık günü saat 17: 00'de toplanacak. Yaklaşık 2 saat sürecek toplantının ardından Bakan Koca'nın 19: 00'da kamera karşısına geçmesi bekleniyor.

Koronavirüs ile mücadelede son durumu aktaracak olan Bakan Koca, alınan önlemlerin ardından aşı hakkında yeni bilgiler ve yeni rakamlar paylaşacak.

Haber Ara