Dolar

32,5674

Euro

34,7596

Altın

2.492,38

Bist

9.524,59

Facebook'tan Twitter’a hamle

Sosyal medya devi Facebook geliştirdiği yeni uygulamayla mikro blog sitesi Twitter’a rakip mi olacak...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-12 10:02:24

Facebook'tan Twitter’a hamle

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Tüm dünyada kayda değer bir gelişim göstererek insanlığın en popüler iletişim araçlarından biri olan sosyal medya rekabetinde işler iyice kızışmaya başladı. Kıyasıya yarışa giren sosyal medya siteleri sürekli olarak büyümeye devam ediyor. Birbirleri arasında rekabetle sık sık gündeme gelen Facebook ve Twitter arasındaki kapışma ise önümüzdeki günlerde iyice kızışacağa benziyor.

Yayınlar takip edilebilecek

Firmaya yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre dev sosyal medya sitesi Facebook, mikro blog Twitter'a benzeyen bir uygulama üzerinde çalışıyor. Facebook üzerinden faaliyet göstermesi beklenen yeni uygulama iOS ve Android tabanlı mobil telefonlardaki yerini aldıktan sonra kullanıcılar hem takip etmek istedikleri yayınları seçerek hem de yazmak istediklerini yazarak tüm takipçilerin görebileceği iletiler paylaşabilecek.

Yazılacak olan iletilerde aynı Twitter'da olduğu gibi karakter sınırı olacağını belirten kaynaklar, Facebook'un bu hamleyle Twitter'a büyük çalım atabileceği görüşünde.

Haber Ara