Dolar

32,5488

Euro

34,8508

Altın

2.436,38

Bist

9.722,09

Facebook'ta Peygambere hakaret!

Facebook'ta çoğunluğu avukatların oluşturduğu özel bir grupta, Hz. Muhammed'e hakaret edildi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 00:16:16

Facebook'ta Peygambere hakaret!

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook'ta bir avukatın oluşturduğu özel grupta Peygamberimize yönelik ağır hakaretler tepkilere neden oldu. Tüm uyarılara rağmen gruptaki ağır hakaret, sayfa yönetimi tarafından kaldırılmayınca avukatlar suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, sayfayı şikayet etti.

Avukat H.K. adlı avukatın Peygamberimiz hakkındaki paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Facebook'ta "Hakim-Savcı Tüm Hukukçular Omuz Omuza" adli 26.364 üyesi bulunan grupta Hz. Muhammed (s.a.) hakkında çeşitli iddialarla bulunan Avukat H.K., kendisine tepki gösterilmesine rağmen paylaşımını kaldırmadı.

ŞİKAYETE RAĞMEN KALDIRILMADI

Çoğunluğu avukat, hakim ve savcıların da üyesi olduğu sayfadaki hakaret taşıyan paylaşım, tüm şikayetlere rağmen kaldırılmazken Hamit K. sözlerinin arkasında durdu. Bazı kullanıcılar sayfa yönetimi ve avukat H.K.'ya yönelik eleştirilerini dile getirirken, yasal işlemde bulunacaklarını duyurdu.

PKK İLE TEHDİT ETTİ

Peygambere yönelik hakaretler sonrası, sosyal medyada kendisinin hedef haline getirildiğini iddia eden H.K. ise bazı kullanıcıları PKK'nın gençlik yapılanması olduğu belirtilen YDG-H'ye kendilerini şikayet etmekle tehdit etti. H.K., o kullanıcılar için "İyi o zaman Ş... ben de kalkıp seni YDG-H'ye hedef gösterecem. Gör o zaman teşhir etmek neymiş" ifadesini kullandı.

Haber Ara