Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Facebook'ta beğen butonuna alternatifler geliyor

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, kullanıcıların tepkilerini daha iyi ifade etmesi için animasyonlu yüz ifadelerini kullanıma sunacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-28 16:12:55

Facebook'ta beğen butonuna alternatifler geliyor

Teknoloji haberleri veren Appy Geek'in haberine göre; ''reaksiyonlar'' adını alacak özellikle birlikte kullanıcılar, sosyal medya platformundaki içeriklerle ilgili neler hissettiklerini ifade edebilecek. Yeni reaksiyonlar arasında beğeninin yanı sıra kalp simgesi, şoke olmuş, gülümseyen ve üzgün yüz ifadeleri var.

facebook_4413

KISA SÜRE SONRA ABD'DE KULLANILMAYA BAŞLANILACAK

Facebook'un birkaç aydır denediği özelliği kısa süre sonra ABD'deki üyelerinin kullanımına açması bekleniyor. Bloomberg'in şirket yöneticilerine dayandırdığı habere göre, Facebook yeni yüz ifadelerini ''birkaç hafta sonra'' yayınlayacak. KİŞİSELLEŞTİRME ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Facebook son zamanlarda kullanıcıların kendi profillerini ve iletilerini kişiselleştirmelerini kolaylaştıracak yeni araçlar uygulamaya koydu. Sosyal paylaşım sitesinin üst yöneticisi Mark Zuckerberg, "beğenme" tuşunu kullanımıyla ilgili yaptığı açıklamada, bu fikri çok negatif bulduğunu söylemişti.

Şirket, ''beğenme'' tuşu yerine ''reaksiyonlar'' özelliği ile kullanıcıların tepkilerini daha iyi bir şekilde ifade edebileceğini düşünüyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara