Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Facebook açılmıyor! işte nedeni

Popüler sosyal medya ağı Facebook'a kullanıcılar yarım saattir erişim sağlayamıyor. Peki Facebook'un açılmamasının nedeni ne?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-11 19:06:31

Facebook açılmıyor! işte nedeni

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Popüler sosyal medya ağı Facebook kullanıcıları, yaklaşık yarım saattir hesaplarına erişemiyor. Bazı kullanıcıların hesaplarında ise yavaşlama olduğu saptandı. Bazı kaynaklarda 'Facebook çöktü' haberleri yer alırken, aynı sorunun Instagram'da da görüldüğü öğrenildi. 

Konuyla ilgili Facebook'tan herhangi bir açıklama yapılmazken, kullanıcılar çözümü Google'da arama yaparak bulmaya çalışıyor.

Saat 18.00'dan beri küresel çapta Facebook ve Instagram'da bağlantı sorunları yaşanıyor. Hesap erişimlerinde sıkıntı yaşanan Facebook ve Instagram'da bağlantı sorunu hala devam ediyor. Facebook'ta dünya genelinde totalde yüzde 39 erişim sorunu yaşanıyor. Oturum açma esnasında yüzde 36 bağlantı sorunu yaşanırken, mobil uygulamada yüzde 23 erişim sorunu yaşanmaktadır.

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf sosyal ağı Instagram'da da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılar tıpkı Facebook'a giriş, kullanım ve uygulama erişiminde sorun yaşıyorlar.

HACKER SALDIRISI MI?

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Facebook ve Instagram servis sağlayıcılarına büyük bir hacker saldırısı olabileceği ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Facebook ve Instagram'da yaşabnan erişim sorununun kaynağında hacker saldırısının mı yoksa başka bir sebebin mi yattığı şirketin yapacağı açıklamanın ardından netlik kazanacak.

"FACEBOOK VE INSTAGRAM YAVAŞLADI"

Herkes 'facebook ve instagram neden açılmıyor' sorusunun yanıtını ararken bazı kullanıcılar da hesaplarına erişim sağlayabildiklerini fakat ciddi bir yavaşlamanın söz konusu olduğunu dile getiriyor. Bazı kullanıcıların hesaplarına giriş yapamaması bazı kullanıcıların ise giriş yaptıktan sonra hesaplarında yavaşlama yaşaması sorunun kaynağında bir hacker saldırısının olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara