Dolar

32,4554

Euro

34,9806

Altın

2.435,53

Bist

9.772,24

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Teşkilat Dizisinin güzel oyuncusu Ezgi Eyüboğlu'nun hayatı, eşi, boyu, yaşı ve memleketi

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Adından sıkça söz ettiren Teşkilat dizisinin güzel oyuncusu Ezgi Eyüboğlu'nun hayatı merak konusu haline geldi. Ezgi Eyüboğlu nereli, kaç yaşında, ne mezunu, hangi okulları okudu, anne ve babası kim? Ezgi Eyüboğlu nereli? Daha önce Kaan Yıldırım ile evlenip boşanan Ezgi Eyüboğlu'nun özel yaşantısı da haberimizin detay kısmında yer alıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-27 11:43:47

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Teşkilat Dizisinin güzel oyuncusu Ezgi Eyüboğlu'nun hayatı, eşi, boyu, yaşı ve memleketi

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Adından sıkça söz ettiren Teşkilat dizisinin güzel oyuncusu Ezgi Eyüboğlu'nun hayatı merak konusu haline geldi. Ezgi Eyüboğlu nereli, kaç yaşında, ne mezunu, hangi okulları okudu, anne ve babası kim? Ezgi Eyüboğlu nereli? İşte merak edilen bütün detaylar...

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu 15 Haziran 1988 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası bankacı, annesi kimya öğretmenidir.  İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır. Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eski eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırmıştır. Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini canlandırdı. Bir Aile Hikayesi adlı dizile Nil karakterini canlandırdı.

Ezgi Eyüboğlu'nun özel hayatı 

Ezgi Eyüboğlu'nun sevgilisi veya eşi olup olmadığı sıklıkla araştırılıyor. Güzel oyuncu, 14 Mayıs 2016 tarihinde Ortaköy'de bulunan Esma Sultan Yalısı'nda Kaan Yıldırım ile evlendi. Ancak çift 26 Haziran 2019'da boşandı. Eyüboğlu şu sıralar Türk şarkıcı Seda Sayan ve futbol yorumcusu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor.

Haber Ara