Dolar

32,5061

Euro

34,8137

Altın

2.490,09

Bist

9.549,37

Exxen'de hangi diziler filmler var? Exxen'de yayınlanan dizilerin listesi

Dijital platformlarda yerini alan Acun Ilıcalı, Exxen ile büyük bir beğeni topladı. Birçok youtuber, şarkıcı, şovmen ve sanatçının yer aldığı Exxen'de adeta ünlüler geçidi yaşanıyor. Peki ama Exxen'de hangi diziler var? Exxen'de hangi yarışma ve programlar var? İşte Acun Ilıcalı'nın yeni platformunda yayınlanacak olan Exxen dizileri, filmleri, yarışmaları veprogramları...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-11 19:09:34

Exxen'de hangi diziler filmler var? Exxen'de yayınlanan dizilerin listesi

Exxen'de yayınlanacak olan dizi ve programlar büyük yankı uyandırdı. Birçok ünlü ve youtuberın yer aldığı platformun dizileri, programları aşağıda yer alıyor. İşte Exxen dizileri, filmleri ve programları...

Tolgshow Filtresiz

Exxen platformunda yayınlanacak Tolkshow programının sunucusu Tolga Çevik olacak. Tolga Çevik Arkadaşım Hoşgeldin  programı ile Tolkshow da çok büyük çıkış yakalamıştır.

Gibi Dizisi

Sunucu, oyuncu ve program yapımcısı Feyyaz Yiğit Exxen'de yeni bir Gibi isminde bir diziye imza atacak. 1 ocak 2021 de ekranlarda olacak Gibi dizisinin diğer bir başrol oyuncusu Kıvanç Kılınç olacak.

Bu Benim Masalım Dizsi

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in başrolünü paylaşacağı Türkiye'nin ilk müzikal dizisi Bu Benim Masalım'ın çekimleri devam ediyor.

İlginç Bazı Olaylar Dizisi

İbrahim Büyükak hem senaristliğini hem de başrol oyunculuğunu üstlendiği komedi dizisi İlginç Bazı Olaylar Exxen platformunun en çok beklenen dizisi olacak.  İlginç Bazı Olaylar Dizisinde İbrahim Büyükak'a Beyazıt Öztürk'de eşlik edebilir.

Garaj Exxen Programı

Exxen programında Ferhat Albayrak ve Doğan Kabak'ın sunumu ile Garaj Exxen 2021 de ekranlarda olacak. Lüks arabaların konuşulacağı araba severlerin yakından takip edeceği Garaj Exxen programında araba namına ne varsa sohbetin konusu olacak.

Kaçış

Alper Rende'nin YouTube platformunda ücretsiz olarak izleyicisine sunduğu ‘Kaçış' programını 2021'den itibaren Exxen platformunda ücretli olarak izleyiciye sunulacak.

 

Konuşanlar

Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya 1989 İstanbul doğumludur ve 31 yaşının içindedir. Aslen Malatyalı olan Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya daha önce 1 erkek ve 1 kadın dizisinde senarist olarak çalıştı oldukça zeki bir adam.

Olağan Şüpheliler Dizisi

Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen'in başrollerinde yer alacağı Olağan Şüpheliler dizisi 2021 de Exxen'de yer alacak. 1441 Yapım'dan İrfan Şahin'in yapımcılığını üstleneceği Olağan Şüpheliler dizisi yönetmeni  Yüksel Aksu olacak.

Akıl Oyunları

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması şampiyonû olarak tanınan Kıvanç ve Burak Exxen'le yeniden ekranlara dönecek. Akıl Oyunları programı Ocak ayında yayında olacak Exxen'de yayınlanacak.

Senkron Dizisi

Gain Medyanın yeni dizisi Senkron Exxen platformunda yayınlanacak. Özcan Deniz, Feyza Aktan, Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'ın başrolünde yer alacağı Senkron dizisi bilim kurgu, gerilim ile dram türünde olacak ve dizi de Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın oğulları da dizi de yer alacak.

Masterchef'in Junior

Masterchef'in Türkiye'nin sunucuları ve jürilileri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu şef yeni bir program ile Exxen platformunda ekranlarda olacak. Çocuk yarışmacıların yarışacağı Masterchef'in Junior 2021 de Exxen ekranlarında olacak.

Sihirli Annem

2003 – 2012 yılları arasında 7 sezon yayınlanan Sihirli Annem dizisi eski yapımcısı Süreç Filmin yapımcılığında 20 bölüm olarak Exxen platformunda ekranlarda olacak.

Survivor Cup

Exxen'de yeni bir Survivor başlıyor. Daha önce ki Survivor'lardan çok farklı bir Survivor olacak Survivor Cup 6 erkek 6 kadın yarışmacıdan  oluşacak. Eski Survivor'larda yarışan ve çok sevilen isimlerin yarışacağı Survivor Cup'da Seda Ocak, Nagihan Karadere, Sahra Işık, Birsen Pekgöz, Sema Aydemir ve Sema Aydemir gibi kadın yarışmacıların yanında Berkan Karabulut, Yusuf Karakaya ve Atakan Arslan gibi erkek Survivor'larda olacak.

Bu Ben miyim?

Daha önce Doya Doya Moda programında jüri olarak yer alan Kenan Doğulu'nun kardeşi Kemal Doğulu Exxen'de Bu Ben Miyim? isimli bir değişim programı hazırlayacak. Kadınların büyük değişimine şahit olacağımız Bu Ben Miyim? programı Exxen'in yeni programlarından biri olacak. Bu Ben miyim? programın yapımcısı Talya prodüksiyon olacak.

Dadı Dizisi

Üniversite öğrencisi olan Zeynep'in para kazanabilmek için dadılık yapmasını anlatan gençlik dizisi Dadı Exxen platformunun önemli özgün yapımlarından olacak.

Eziklerin Savaşı

Eziklerin Savaşı dizisi sosyal medya ki zorbalığı anlatan gençlik dizisi olacak.

Yaş 17 Dizisi

Yaş 17 dizisinde ki gencin büyülü aşkları anlatılacak.

Şeref Bey Dizisi

Ali Atay'ın Proje tasarımcısı olarak yer alacağı  yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Onur Ünlü'nün üstleneceği Şeref Bet dizisinin başrollerini Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ertan Saban üstlenecek. Çekimleri tamamlanan Şeref Bey dizisi bir sezon olarak ekranlarda yer alacak.

Vahşi Şeyler Dizisi

Vahşi Şeyler dizisi 8 bölüm yayınlanacak bir komedi dizisi olacak. Uzun süredir ekranlarda yer almayan Nurgül Yeşilçay'ın kadın başrol oyuncusu Selim Bayraktar'ın ise kadın başrol oyuncusu olacağı Vahşi Şeyler dizisinin diğer oyuncuları ise Hazal Türesan ve Aytaç Uşun olacak.

Yavuz Dizisi

Cengiz Coşkun ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerinde yer aldığı Yavuz dizisinin oyuncu kadrosunda Edip Zeydan ve Yasin Obuz da yer alacak. Muhteşem Yüzyıl'ın çekildiği platoda çekilecek Yavuz Dizisi Yavuz Sultan Selim'in hayatını anlatacak.

Hükümsüz Dizisi

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstleneceği Hükümsüz dizisinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu olacak. Özgü Namal ise dizinin çekimleri İzmir'de gerçekleşecek olması sebebi ile diziden ayrıldı.

Zeynep Bastık ve Konukları

Zeynep Bastık ve Konukları yeni yılda Exxen'de olacak. 20'den fazla içerik ile ekranlarda olacak Exxen'de Zeynep Bastık da program yapacak. Bol şarkılı ve muhabbetli eğlenceli bir program olacak Zeynep Bastık ve Konukları programında Zeynep Bastık hem şarkı söyleyecek hem de konukları ile izleyiciyi güldürecek. 

Zehirli Çiçekler Dizisi

Zehirli Çiçekler dizisi üç zengin ev kadının maceralar ile dolu hikayesini anlatacak.  Zehirli Çiçekler dizisi Exxen açıldığında yayında olmayacak ancak 2021 mayıs ayından önce platformda olması bekleniyor.

Öğrenci Evi Dizisi

Lüks bir villada karşılaşan 3 öğrencinin üniversite dönemini anlatacak olan Öğrenci Evi dizisi sosyal medyada gençlerin en çok konuşacağı dizilerden biri olacak. Öğrenci Evi dizisinin oyuncu kadrosunda Bertan Asllani Baran Bölükbaşı Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu yer alacak.

Haber Ara