Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

EVORA İZMİR artık daha gözde

Temel atma törenine günler kalan EVORA İZMİR projesinde satışlarda hareketlilik yaşanıyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-16 09:03:35

EVORA İZMİR artık daha gözde

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı - Halk GYO ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta inşa edilen EVORA İZMİR projesinde temel atma törenine günler kala satışlarda hareketlilik yaşanıyor. Karma konseptli projenin özel daireleri yatırımcıların ilgisiyle karşılaştı. Öte yandan Evora İzmir,  ‘EGE YİİT ÖDÜLLERİ'nin “İzmir'e değer katanlar” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Alsancak'ta bulunan EVORA İZMİR projesinde, turizm ve kültür fonksiyonlarının yoğun olarak tasarlandığına vurgu yaptı. “EVORA İZMİR'de ticari birimlerle birlikte kurgulanan sanat galerileri ve atölyeler, konut sahiplerinin dışında tüm İzmirlilere hizmet eden kamusal alanlara da ev sahipliği yapacak” dedi.

EVORA İZMİR projesine başlarken Ege'ye ve İzmir'in kent yaşamına yakışan yenilikçi bir proje geliştirmek hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Halk GYO Genel Müdürü Prof. Dr. Feyzullah Yetgin ise “Yatırımımız kente değer katarken ortaya koyduğu yenilikçi karma proje konsepti, mimari tasarımı, teknolojisi ve yaşam odaklı alanlarıyla çıtayı yükseğe koymuştur. Bu yönüyle, projenin başarısının il sınırlarını aşarak Türkiye gayrimenkul sektörüne mâl olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara