Dolar

32,3674

Euro

34,9570

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Evinde kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Denizli'de 4 çocuk annesi Sevim S., boğazı sıkılıp, kalbine bıçak saplanarak öldürülürken polis eşini ve 3 çocuğunu gözaltına aldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-21 20:42:10

Evinde kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde, 4 çocuk annesi 59 yaşındaki Sevim S., evinde boğazı sıkılıp, kalbine bıçak saplanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis, Sevim S.'nin eşini ve çocuklarından 1'i kız, diğeri erkek 2 çocuğunu gözaltına aldı.

Bugün saat 13.00 sıralarında, Zeytintöy mahallesindeki daireye ziyarete gelen evli kızı S.D., annesi Sevim S.'yi kapı girişinde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, kalbinin üzerinde bıçak saplanmış haldeki Sevim S.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Sevim S.'nin cesedi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olay yerine ve hastane morguna polis ekipleri gönderildi. Polis, öldürülen Sevim S.'nin boğazında sıkma izi olduğunu, yatak odasında bıçaklandığını, ardından da daire kapısına kadar sürüklenerek geldiğini belirledi. Ayrıca olaya intihar görünümü verilmek için mutfakta doğalgazının açık bırakıldığı da tespit edildi.
Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, öldürülen Sevim S.'nin oto tamircisi olan eşi Saygın S., oğlu Semih S. ve kızı S.S.'yi gözaltına aldı. Polisin soruşturması sürüyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara