Dolar

32,5960

Euro

34,7835

Altın

2.496,23

Bist

9.449,99

Evform.com güvenilir mi?

Türkiye’de online mobilya satışı denilince akla ilk gelen platform Evform.com, her geçen gün artan müşteri sayısı ve müşteri yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Online mobilya platformuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler ise “evform.com güvenilir mi” gibi pek çok internet ara-ması yapıyor. Evform.com ile ilgili tüm merak edilenleri sizin için bir araya getirdik.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-08 19:22:43

Evform.com güvenilir mi?

İnternet üzerinden mobilya satışının lider şirketlerinden Evform.com, eylül sonu itibariyle 2020 yılında toplam 170 bin siparişi müşterilerine ulaştırdı. Artan sipariş ve müşteri sayısıyla birlikte internette markaya dair yapılan sorgular da arttı. Ürünlere ilişkin memnun müşteri yorumlarının yanı sıra yaşanılan aksaklıklarla ilgili de müşteri yorumları yer alıyor. Potansiyel müşterilerin zihninde oluşabilecek sorulara karşın marka tarafından yapılan açıklamada günlük ortalama 630 siparişe denk gelen büyük bir sipariş trafiğinin tedarik ve lojistiğinde zaman zaman problemlerin olabildiği belirtildi. Her problemin çok daha memnun müşteriler yaratmak için fırsat oluşturduğu belirtilirken anında destek hattı olarak açılan Evform çağrı merkezine her ay gelen ortalama 3 bin çağrıda müşteri memnuniyet oranlarının %98'e ulaştığı yer aldı.

Evform.com güvenilir mi?

İnternet üzerinden mobilya almak için en önemlileri sayılan ‘sitelerin güvenliği' ve ‘teslimatın zamanında yapılması' konularındaki tecrübe ve bilgi birikimiyle dikkat çeken Evform.com, 2020 yılının başından itibaren bugüne kadar gerçekleştirdiği 170 binin üzerinde teslimatıyla mutlu müşteri sayısını her geçen gün arttırıyor. Evform'un güvenilirliğine ilişkin en önemli yanıt binlerce mutlu müşterisi olurken online alışveriş güvenliği için e-ticaret sitesinden bazı önemli açıklamalar yapıldı:

evform.com sahip olduğu 128 BİT SSL sertifikası sayesinde internet alışverişlerindeki olası dolandırıcılıklara ve kredi kartı bilgilerinin çalınmasına karşın tüm teknik altyapıya sahiptir. SSL Sertifikalı Güvenlik Sistemi sayesinde, tüm müşterilerimizin bilgileri uçtan uca şifreleyerek güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Kredi kartlarınızla alışverişinizi 3D secure olarak gerçekleştirebilirsiniz."

Evform.com para iadelerini yapıyor mu?

Türkiye'de Kovid-19 salgınıyla evlere kapanan ülke nüfusu 2020 yılı Mart-Temmuz ayları arasında yoğun olarak online alışverişe yöneldi. Bu dönemde ciddi oranlarda artan e-ticaret siparişleri kargo şirketlerinin altyapı eksikliği nedeniyle hem geç hem de hasarlı tespit edildi. Bu nedenle ortaya pek çok mağduriyet ortaya çıktı. Çok büyük e-ticaret platformalarının etkilendiği bu süreçte Evform da etkilendi. Evform.com müşterilerinden gelen iade talepleri için ise özel bir sistemi devreye aldı. İade talebini Evform iade sisteminde oluşturan müşterinin öncelikle talebinin onaylanması gerekiyor. Marka tarafından iade talebinin onaylanmasını takip eden 14 iş günü içinde, kapıdan ödeme iadelerinde 3 iş günü içinde banka hesabınıza iade gerçekleşiyor. Müşterilerinin memnuniyetini ön plana alan Evform.com mutlu müşterilerle büyüyor. “Memnuniyet bulaşıcıdır” mottosunu benimseyen online mobilya platformu müşterilerinden gelen ürün görselleri ve yorumlarını da web sitesinde paylaşıyor.

Screen Shot 2020-10-08 at 12.13.58

Evform müşteri hizmetlerine direkt operatöre bağlanma

Evform.com müşteri hizmetleriyle kurulan iletişimle direkt operatöre bağlanabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için öncelikle 0850 304 95 97 müşteri numarası aranmalıdır. Arama yapıldıktan sonra robot operatör size ne için aradığınızı soracaktır. Operatörün talimatlarını dinleyip gerekli tuşlamaları yaparak direkt müşteri hizmetleri görevlisiyle konuşabilirsiniz. Bu işlemlerin hızlı ilerlemesi için size ayrılan sürede hızlı bir biçimde cevaplandırmanız gerekiyor.

Evform müşteri hizmetleri

Telefon no : 0850 304 95 97 ( Pazar hariç 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00 arası)

Mail : [email protected]

Ayrıca, EvForm yardım merkezinden destek talebi oluşturulabilir.

https://www.evform.com/s/35-yardim-destek-merkezi

Bazı müşteri yorumları şöyle;

“Masa ayakları plastik değil poliüretan ya da ismini bilmediğim bir şey fakat ahşap dan bile daha dayanıklı. bu fiyata inanılmaz ucuz. teşekkürler.”

“Ürünün markası modeli özellikleri belli zaten, eksiksiz şekilde ve hızlıca geldi. Kurulumu servis yaptı ücretsiz. Faturası vardı, bir sorun yaşamadım. Buradan tekrar alışveriş yaparım.”

“Ürün muazzam yalnız kargo kuryesini beğenmedim.”

“Resimde o kadar güzel görünüyordu ki, bu fiyata böyle bir ürün beklemiyordum açıkcası. Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık.”

“Çok memnun kaldım çok teşekkür ederim hiç bir sorun yaşamadım. aslında video koyacaktım ama buraya eklenmedi.”

“Ürün güzel iş görür. Paketlemesi vs iyiydi. Özel kargo ile geldi, randevu alıp teslim ettiler. memnunum.”

“Bu karantina günlerinde misafir çağıramıyoruz ama :) ileriye yönelik umudumuz var. Üründe hiç bir sorun yok. teşekkür ederiz.”

“İstediğimiz gibi geldi. normalde fotoğraf koymak gibi alışkanlıklarım yok ama sırf kalitesini göstermek için ekliyorum. teşekkürler.”

“Evform ailesi, bu güzel ürünü sorunsuz şekilde ulaştırdığınız için çok teşekkür ederiz. normalde bütçemiz metal ayaklı sandalyelere yetiyordu fakat bu fiyat ile istediğimiz ürüne sahip olduk. Ne kadar teşekkür etsem az, aldığınız para helal olsun.

“Benzer bir ürüne ankaradaki mağazalar 1500-2000 TL arası fiyat veriyorlardı, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradan bu ürünü beğendi. ve satın aldım. gayet memnunum 2 aydır kullanıyorum.”

Haber Ara