Dolar

32,3660

Euro

34,9550

Altın

2.325,32

Bist

9.079,97

Evde bakım parası ne zaman yatacak? 2021 ilk evde bakım maaşı nereden sorgulanır?

Ocak ayı evde bakım parası yatırıldı mı? 2021 Ocak ayının ilk evde bakım parasının yatırılması binlerce kişi tarafından merak konusu haline geldi. Peki ama maaşlar yatırıldı mı? Bakım parasının yattığı nereden sorgulanır? e-Devlet'ten sorgulama nasıl yapılır? SMS sorgulaması nasıl yapılır? İşte merak edilen evde bakım maaşı detayları ve tarihi...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-06 21:51:03

Evde bakım parası ne zaman yatacak? 2021 ilk evde bakım maaşı nereden sorgulanır?

Evde bakım parası il il yatırılıyor. 6 Ocak'ta birçok şehirde evde bakım maaşı yatırıldı. Peki ama hangi illerde evde bakım parası yatırıldı hangi illerde yatırılacak?

Detaylı bilgi almak, maaş yatırılan illeri öğrenmek için TIKLAYINIZ... Giriş yaptıktan sonra T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizi giriniz.

Ocak ayı evde bakım maaşı yattı mı?

2021 yılının ilk zamlı maaşlarını bekleyen binlerce kişi, bakım maaşlarını da öğrenmek istiyor. Evde bakım parası alan kişiler, iki şekilde maaşlarının yatıp yatmadığını öğrenebilirler. İster e-Devlet kapısı üzerinden T.C. kimlik numaraları ile giriş yapıp "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama", isterseniz de sms ile kontrol edebilirsiniz. SMS sorgulamasını Ziraat Katılım üzerinden maaş alan kişiler yapabiliyor. BAKIYE yazıp, 4747'e gönderildiğinde 1 sms ücreti karşılığında bütün bilgiler cep telefonunuza gelecektir.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara