Dolar

32,5949

Euro

34,7517

Altın

2.496,58

Bist

9.524,59

'Eto'o takımına sahip çıkıyor'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu yıldız futbolcuları Samuel Eto'o'nun, takımına sahip çıktığını söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-29 14:45:14

'Eto'o takımına sahip çıkıyor'

AA'nın haberine göre; Sivil Düşünce Platformu'nun bir işletmede düzenlediği toplantıya katılan Gencer, Eto'o, takım ve kulübün gündemindeki konularla ilgili değerlendirmeler yaptı.  

Platformdan yapılan açıklamaya göre Gencer, "Başkan, gelecek sezonlarda bu takımı, birkaç takviye ile Avrupa'da oynatalım" diyerek yanına gelen Kamerunlu futbolcunun, oyun dışında takımla ilgili kendisine tavsiyelerde bulunduğunu belirtti. 

"Eto'o takımına sahip çıkıyor" ifadesini kullanan Antalyaspor Başkanı Gencer, yıldız futbolcunun her hafta, rahatsızlığı bulunan babasının yanına gittiğini ve çeşitli organizasyonlara katıldığını, böyle oyuncuları takımda tutmak için bu tip durumlara katlanmak gerektiğini vurguladı. 

Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek'e çok değer verdiğini, başarılı olması için arkasında durduklarını belirterek, "Yusuf Şimşek bu takımdan ayrılacak olursa Eto'o ile gider çünkü Eto'o tarafına iletilen tekliflerde, Yusuf Şimşek'i de istiyorlar" ifadelerini kullandı. 

Haber Ara