Dolar

32,5881

Euro

34,8384

Altın

2.496,72

Bist

9.666,99

Eto'o son sözünü söyleyip Afrika'ya gitti

Antalyaspor'un yıldız forvet oyuncusu Samuel Eto'o, Beşiktaş'a transfer iddiaları üzerine yönetime son sözünü söyleyerek Afrika'ya gitti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-31 14:29:50

Eto'o son sözünü söyleyip Afrika'ya gitti

Gündemden düşmeyen Eto'o ile Beşiktaş flörtünün detayları ortaya çıkmaya başladı. Kamerunlu futbolcunun, Antalyaspor'la köprüleri atmasına neden olan şeyin kulübün yıllık ücretinde indirim yapmasını istemesi olduğu belirtildi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün 35 yaşındaki golcü ile görüşüp "Finansal fair play yüzünden bütçemiz 30 milyon TL, sadece sen tek başına 10 milyon TL alıyorsun. Alacaklarında indirime gitmelisin" sözleri fitili ateşledi.

İNDİRİM YAPACAKSAM BEŞİKTAŞ'TA OYNARIM

Eto'o bu öneri sonrası Antalyaspor'la teminat krizi yaşamasının ardından da "Madem ücretimde indirim yapacağım. O halde bu indirimi Beşiktaş'ta oynamak için yaparım" diyerek siyah-beyazlılara kendisini önerdi. Beşiktaş'ın 'bonservissiz gel, 1.7 milyon euro garanti artı bonus veririz' dediği golcü oyuncu da başkan Şafak Öztürk ile yaptığı ikinci toplantıda "Ben Beşiktaş'la anlaştım. Siz de anlaşın. Zaten 2 yıllık paramı ödeyemezsiniz" diyerek resti çekti.

TRANSFERİ İÇİN AFRİKA'DA BEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde takımın kampını terk ederek Antalya'ya gelen Eto'o'nun buradan da ayrılarak Afrika'ya gittiği ve transferin sonlanmasını bekleyeceği gelen haberler arasında. Eto'o'nun siyah-beyazlı takımı istemesinin temel nedeni de 4 başlıkta toplanıyor:

1- Antalyaspor'un kendisinden yarı yarıya indirim istemesi.

2- Alacakları için teminat gösterilememesi.

3-Yeni yönetimle anlaşamaması.

4- Kariyerinin son yıllarında bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde oynama arzusu.

Haber Ara