Dolar

32,3114

Euro

35,0677

Altın

2.306,40

Bist

9.079,97

Etiketinyarisi.com Nasıl Ortaya Çıktı ?

Etiketinyarısı.com’ da tüketiciler ve tedarikçilerin avantajları neler ? Her gün sezon sonu indirimi gerçek mi ? Etiketinyarisi.com hakkında ki tüm detaylar….

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-23 09:31:59

Etiketinyarisi.com Nasıl Ortaya Çıktı ?

Başarılı bir kadın girişimci olan Nurzada Nurdinova' nın fikri ile ortaya çıkan etiketinyarisi.com kullanıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. İnternetten alışveriş yapmanın hızla yayılması ile birlikte çeşitli alışveriş sitelerinin yaptığı indirimleri kullanıcılar yetişebilirse indirim fırsatından yararlanıyor. İş hayatında 10 yılı aşkın süredir bulunan kadın girişimci Nurzada Nurdinova, eşinin de desteğiyle etiketinyarisi.com' u “her gün sezon sonu” sloganıyla alışveriş tutkunlarının kullanımına sunuyor.

Etiketinyarisi.com Nasıl Ortaya Çıktı ?

Son zamanlarda indirimli ürün arayan insanların bir hayli arttığını biliyoruz. Pandemiden dolayı insanlar dışarı çıkmak yerine e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Bu dönemde indirimli ürünlere olan ilgi daha da çok arttı. Bu durumu fark eden kadın girişimci Nurzada Nurdinova sürekli olarak indirimli ürünlerin bulunduğu bir platform oluşturmaya karar verdi. En az %50 indirimli ürünlerin bulunduğu hatta her gün bu indirimlerin devam ettiği bir düşünün. Evet, yanlış duymadınız. “Her gün sezon sonu” sloganıyla adını duyuran etiketinyarısı.com kullanıcılarına muhteşem bir olanak sağlıyor. Etiketinyarisi.com Nasıl Ortaya Çıktı ? sorunuza bu şekilde cevap vermemiz yanlış olmaz.

WhatsApp Image 2021-01-22 at 23.31.06

Tüm Ürünlerde Geçerli mi ?

Evet, tüm ürünlerde %50'den başlayan indirimler geçerlidir. Kullanıcıların tek tek saatlerce indirimli ürün aramalarını, bulsalar bile alamamalarını önlemek, indirimli ürün satın almak isteyenlere anında bu olanağı şartsız koşulsuz sağlayan etiketinyarisi.com, yıl boyunca tüm kategori ve ürünlerde geçerli olan %50 indirimli ürün satın alabilmeniz için garanti veriyor. Etiketin Yarısı, alışılagelmişin dışında bir e-ticaret sitesidir. Zaman sınırı olmaksızın istediğiniz saatte ve günde dilediğiniz ürünü %50 indirim ile satın alabilirsiniz.

Etiketinyarisi.com Özellikleri Neler ?

Türkiye'nin ilk ve tek “her gün sezon sonu” sağlayan online alışveriş platformu olan etiketinyarisi.com, basit ara yüzü ve sağlam alt yapısı ile tüm kullanıcılara rüya gibi bir hizmet veriyor. Yüzlerce çalışanı ile tedarikçilere ve tüketicilere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Kullanıcı deneyimini en üst seviye de tutan etiketinyarisi.com, geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Etiketinyarisi.com dinamik ekibi ile tedarikçilere ve tüketicilere ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyor. Adından da alışıldığı gibi tüm ürünlerde etiketin yarısı fiyatlarda satışı sunuluyor. Elektronikten ürünlerden dekorasyon ürünlerine, kadın giyiminden erkek giyimine, çocuk giyiminden hamile ürünlerine, kozmetik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine, bebek bakım ürünlerinden saat ve aksesuar ürünlerine kadar tüm ürünlerde en az %50 ve üzerinde indirimler sunuyor. Tedarikçileri ve tüketicileri tek bir platformda birleştiren etiketinyarisi.com şimdiden herkesin ilgi odağı olmuş gibi görünüyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara