Dolar

32,3351

Euro

35,1721

Altın

2.245,13

Bist

8.718,11

Esra Bilgiç'ten 'Halime Hatun' mesajı

Diriliş Ertuğrul'da Halime Hatun'un ölümü üzerine, seyirciler bunun gerçek olmadığını, yeni bölümde karakterin bir şekilde dizide varlığını sürdüreceği yorumlarında bulundu. Fakat karakterle ilgili Esra Bilgiç'ten dizi hayranlarını üzen bir açıklama geldi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-03 00:33:39

Esra Bilgiç'ten 'Halime Hatun' mesajı

Diriliş dizisinde Halime Hatun rolünde başarılı bir performans sergileyen Esra Bilgiç, dizide Halime Hatun'un öldüğü sahneyle ilgili Twitter hesabından Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde açıklamada bulundu.

Bilgiç, yeni sezonda dizinin hikayesinin değişeceğini ve bu sebeple Halime Hatun karakterine son verildiğini bildirdi.

Bilgiç'in paylaşımı şu şekilde:

Bugün aldığım ve eminim almaya devam edeceğim sayısız sevgi dolu mesaja bir cevap niteliğinde duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum. Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım.

Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay'a teşekkür ederim.

Ve tabiki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya ablam, Altan , Ezgi'm, Ayberk abim Burçin, Yaman'ım , Nurettin abi , Cengiz, Kaan, Murat abi, Celal, Edip , Hakan , Batuhan, Gökhan.. yönetmenlerim Ahmet ve Fethi , Görüntü Yönetmenim Ömer abi.. Çalışkan dostum Begüm'üm, temiz kalplim Büşra'm, Hazal, Aydın, Halil, Ömer ... canım sanat ekibim Levent ,Ecem , Tekin makyaj ekibim Busem Feridem ve Sevtap abla.. Kostüm Nildağ, Elif ,Nazlıcan, Seda .. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih .. Canım Reji Gülenim ve Tolga .. beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin.

Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz'üm, Savcı'm ve Osman'ım size emanet.

 

Haber Ara