Dolar

32,3756

Euro

34,9750

Altın

2.325,68

Bist

9.091,62

Esnafa elektrik indirimi

Erzincan'da esnaflar için 'İndirimli Elektrik' protokolü imzalandı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-24 19:37:33

Esnafa elektrik indirimi

ARAS Elektrik, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile "İndirimli Elektrik" kullanımını öngören bir protokol imzaladı.

Yapılan protokole göre Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Birliğine üye 7 bin 500 esnaf ve sanatkâra enerji indirimi uygulanacak. Enerji indiriminin esnafın iş yerleriyle birlikte evlerini de kapsayacağı protokolle 7 bin 500 esnaf ve sanatkâr enerji indirimiyle rahata kavuşacak.

ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yıldırım ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, arasında imzalanan protokol kapsamında, esnaf ve sanatkârın iş durumuna göre indirim yüzdesi faturalara yansıyacak.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı indirimli elektrik kullanmasını ve bu fırsattan yararlanmasını isteyen ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü İbrahim Yıldırım, "Olabildiğince en ekonomik, en avantajlı nasıl satış yapabiliriz diye çalışmalarımız var. 7 bin 500 civarında üyenin yararına böyle bir protokol imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bu bölgeden kazandığımızı yine bu bölgeye aktarmayı misyon edinen bir şirketiz. Bu hizmet anlayışı sadece Erzincanla sınırlı değil. Aras'ın hizmet sahasında olan bütün kentlerin esnaf ve sanatkarları için indirimli enerji uygulamalarımız olacak."dedi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak ise yaptığı konuşmada; "Erzincan esnafımıza hizmet için buradayız. Üye olan esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımız bizdeki kayıt belgelerini alıp Aras Elektriğe sunmaları halinde bu indirimlerden faydalanacaklardır."dedi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara