Dolar

32,5981

Euro

34,8100

Altın

2.509,08

Bist

9.471,40

Esnaf Maslak' CEO'su ‘Atilla Bingöl’ Mykonos'a açılıyor

Tinkon Group ve Esnaf Maslak CEO’su Atilla Bingöl 2019 yılında hız kazandırdığı yatırımlara 2020 yılında da devam edeceğini bildirdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-12 17:38:49

Esnaf Maslak' CEO'su ‘Atilla Bingöl’ Mykonos'a açılıyor

Turizm yatırımları ile tanınan ve son yıllarda göstermiş olduğu yükselişle turizm sektöründe iş dünyasının en önemlileri haline gelen Atilla Bingöl yapacağı yatırımlarla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu;

“İlerleyen yıllarda motorlu araçların çevremize verdiği zararların önüne geçmek için elektrikli araç alış ve satışlarından önemli bir artış olacaktır. Elektrikli araçların en büyük gereksinimleri de şarj ihtiyacıdır. Bizde elektrikli araçların şarj ihtiyaçlarını karşılamak için şarj istasyonlarını üretimini için kolları sıvadık. Yüzde yüz yerli şarj istasyonlarını İzmir'de kuracağımız tesiste üretmeye başlayacağız. İlk olarak İstanbul, daha sonra Bodrum Çeşme pilot bölgelerle ve yakında Türkiye'nin büyük bir bölümüne, illeri ana yollarla birbirine bağlayan yerlerde istasyonlarımız yer alacak.  Bu konuda çalışma ve yatırımlarımız sonlanmak üzere.”

Atilla Bingöl açıklamalarına şu şekilde devam etmişti; “Gerek yiyecek içecek markamız Esnaf gerek ise Turizm tarafımızda yatırımlarımız hızlanmaya başladı. Esnaf olarak şu an Maslak, Alaçatı ve Beach olarak devam ediyoruz. Yakında Bodrum ve en büyük sürprizimiz Mykonos için hazırlanıyoruz. Yüzde yüz Türk markası olarak ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.”

Atilla Bingöl'ün bu açıklamalarından sonra medya ve iş dünyası gözünü Esnaf Maslak ve Tinkon Group'a çevirdi. Hatta Atilla Bingöl'ün mekanına gelen ünlülerin sayısında da büyük bir artış görüldü bu ünlüler arasında;

  • İrem Derici
  • Ajda Pekkan
  • Ümit Sayın
  • Ali Ağaoğlu
  • Özge Ulusoy
  • Nez
  • Mansur Ark

Gibi isimler yerini aldı. Yatırımcı kişiliğini sürekli geliştiren ve yaptığı yatırımlarla ses getiren Atilla Bingöl yeni projelerinin merakla beklenmesine yol açtık. Gelecek seneden itibaren farklı sektörlerde de yatırım yapacağını duyurması 2020 yılı itibari ile rakip sayısının çoğalacağının sinyallerini vermiş oldu.  En büyük sürprizininMykonos olduğunu belirten Bingöl yüzde yüz Türk markası olarak ülkemiz için çalışmalara devam edeceğini söylerken yatırımlarını sadece Türkiye ile sınırlı bırakmayıp ilk olarak Yunanistan da bulunan Mykonos adası ile başlayıp ilerleyen zamanlarda pek çok farklı ülke ve bölgelerde yatırımlar yapacağının sinyallerini vermiş oldu. Mykonos'un yanı sıra Bodrumda da yatırım yapacağını bildiren Atilla Bingöl hem yurt içi hem de yurt dışı yatırımlarını arttıracak ve göstermiş olduğu yükselişin ilerleyen yıllarda kendisini tam anlamıyla zirveye taşıyacağını belirtti. Atilla Bingöl yaptığı yatırımlarla sadece Türkiye'de değil pek çok farklı ülkede de bilinmekte ve yakından takip edilmektedir. Özellikle Mykonos'a açacağı yer ile ilgili pek çok ülkeden birçok insan haber almış ve bir an önce açılmasını beklememektedirler.

Haber Ara