Dolar

32,5884

Euro

34,7872

Altın

2.510,01

Bist

9.693,46

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üzücü ayrılık derin bir iz bıraktı!

atv ekranlarında salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Sabina Toziya’nın canlandırdığı Hayriye Çakırbeyli’nin ölümü hem izleyicileri hem de dizi ekibini derinden sarsmıştı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-25 21:05:24

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üzücü ayrılık derin bir iz bıraktı!

Aslında bu normal bir ayrılık değildi. Mecburen yaşandı. Çünkü usta oyuncu beyninde tümör çıkması nedeniyle ameliyat edilmiş ve iyileşmesi için de zorlu bir yola girmişti. Oğlunun, annesinin tedavi sürecini de düşünerek diziden affını istemesi de yerinde bir karardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçen hafta yaşanan bu ayrılık yüreklerde iz bıraktı. Zira Sabina Toziya'nın sağlık durumu bunun nedeniydi. Tüm dizi ekibi ünlü oyuncuya acil şifalar dileyen röportajları ve sosyal medya mesajlarıyla da dikkatleri çekti. Dizinin 180. yeni bölümünde de bu ayrılığın derin izlerini sahnelerde bulacaksınız.

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünün ana başlığı, ‘Savaşı biz başlatmayacağız, onlara başlatacağız…” şeklinde… Hikayede çatışmalar bitmiyor, silahlar susmuyor ve yeni planlar da yeni ayrılıkları getirecek gibi duruyor. Diziden geçen hafta Avukat Ebru karakterini canlandıran Dilşad Şimşek'in de ayrıldığını hatırlatalım.

Peki 180. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte 26 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 180. yeni bölümden ilk fragman ve bölümün özeti: 

Hayriye Çakırbeyli'nin ani kaybı Çakırbeylilerin yanı sıra tüm dostlarını derinden sarsmıştır. Hızır Çakırbeyli yasını tutarken bir yandan da içlerindeki hainin peşine düşer.

Hızır Çakırbeyli annesinin kabrinde vasiyetini yerine getirmek için sabahlarken bir yandan da haini ortaya çıkarmak için kurduğu planı devreye sokar.

Eşi Ceylan Çakırbeyli'nin de yardımıyla kendisine kurulan pusudan sağ çıkan Hızır Çakırbeyli, başka bir şokta hainin Ebru çıkmasından yaşar.

Ceylan Çakırbeyli'nin her zaman yanında olan Ebru, ailenin ve yeraltı dünyasının bütün sırlarını bağlı olduğu şebekeye bildirmiştir.

Hayriye Çakırbeyli'nin vasiyetiyle Ebru'ya evlenme teklifi eden Behzat Façalı'ya ise sevenleri durumu anlatmak için plan yapar. Ebru'nun hainliğini öğrenen Behzat Façalı, sinirini ise evlerine baskın yapan Kaya'dan alır.

Haber Ara