Dolar

32,3693

Euro

35,0412

Altın

2.325,39

Bist

9.118,40

Eskişehirspor'dan Güral açıklaması

Eskişehirspor yönetimi, Emre Güral'ın ayrılığı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-05 18:36:32

Eskişehirspor'dan Güral açıklaması

Eskişehirspor yönetimi, Emre Güral'ın ayrılığı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Güral'ın yaptığı açıklamaların doğruları yansıtmadığı belirtilen yazılı metinde, "anlaşmayı çok istedik" denildi. Eskişehirspor Yönetim Kurulu imzalı açıklama şöyle:

"Eskişehirspor'un değerli futbolcularından Emre Güral artık bizimle değil. Bir yıl önce aramıza katılan ve oynadığı futbol ile taraftarımızın beğenisini kazanan Emre Güral, bir ay önce, alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu ve bugün itibariyle artık futbolcumuz değil.

Üzüntü ile bildirmek zorundayız ki, Emre Güral'ın, Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar doğruları içermemektedir. Futbolcumuz ile uzun süredir anlaşmak için görüşmeler yürüttük. Kulübümüzün avukatı ile oyuncunun yabancı uyruklu menajerleri arasında yapılan görüşmeler, her defasında sonuçsuz kalmıştır. Kendisi, birikmiş alacakları ile birlikte menajerlerinin alacaklarını da isteyerek, bütün bu ödemelerden sonra sezon sonunda serbest kalma şartı koştu.

Kulübümüzün mali tablosu herkes tarafından bilinmektedir. Bizler, futbolcumuzun alacaklarını yapılandırmak ve taksitlendirmek istedik, ancak maalesef anlaşma için hiçbir olumlu adım atılmadı. İstediği şartlarda anlaşmamız mümkün değildi. Kulübümüzün duruşu ve anlayışıyla hiçbir şekilde bağdaşmayan 'sezon sonu serbest kalma' şartı ile anlaşma yoluna gidilmesi ise tarafımızca hiçbir şekilde düşünülmemiştir.

Emre Güral'a teşekkür eder, yolunun açık olmasını dileriz…

Eskişehirspor olarak fedakarca mücadele eden futbolcularımızla birlikte mücadelemiz sürecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman söylediğimiz gibi, mutsuzuz, ancak umutsuz değil…

Son oynadığımız maçta olduğu gibi, terinin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcularımızla, ligde kalma mücadelemiz başarıyla sonuçlanacaktır."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara