Dolar

32,5871

Euro

34,8408

Altın

2.508,21

Bist

9.693,46

Eski Ocak Başkanlarından ortak bildiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Eski İl Ocak Başkanları ile bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-16 18:50:45

Eski Ocak Başkanlarından ortak bildiri
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Eski İl Ocak Başkanları ile bir araya geldi.

Gaziantep'te önceki dönemlerde görev yapmış olan ocak başkanları Tacettin Binboğa, Ahmet Satıcı, Serdar Çelik, Fikret Alıncak, Murat Güzel, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, İl Ocak Başkanı Fuat Yozbatıran, Şahinbey Ocak Başkanı Cuma Yıldız ve Şehitkamil Ocak Başkanı Sebahattin Başkaya yemekte biraraya geldi.

Yemeğin ardından ortak bildiriyi Eski İl Ocak Başkanlarından Serdar Çelik yaptı. Çelik açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin evlatlarının her şartta liderlerinin yanında olduklarını söyledi. Başbuğun izinden hiç ayrılmadıklarını da dile getiren Çelik, "Ülkemizde içeride ve dışarıdaki gelişmelerden dolayı MHP İl Başkanımız Muhittin Taşdoğan, mevcut ocak başkanlarımız ve eski ocak başkanlarımız biraraya gelmiş bulunmaktayız. Bizler Gaziantep eski Ülkü Ocakları başkanları olarak dün nasıl başbuğumuzun yanında safımızı belirlediysek bugünde hareketin lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey'in evlatları olarak yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hepinizin bildiği gibi hareketimiz ve ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor ve üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor. Bu vesileyle bir araya gelerek gelişmeleri değerlendirdik. Bu hadiselere dün meydan vermeyen Ülkücü Hareket bugünde meydan vermeyecektir. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin her durumda yanında olduğumuzu, sözünün sözümüz olduğunu da buradan ilan ediyoruz" diye konuştu.

Haber Ara