Dolar

32,5967

Euro

34,8303

Altın

2.503,68

Bist

9.460,67

Eski MHP Milletvekili Akşener:

Eski MHP Milletvekili Akşener:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-04 00:13:24

Eski MHP Milletvekili Akşener:
Eski MHP milletvekili Meral Akşener, olağanüstü kurultay mücadelesinin mutlaka başarıya ulaşacağını belirterek, "Her bir oyun, her bir yalan dolan, her bir tehdit, her bir iftira gücümüze güç katıyor. Ne kadar haklı bir yerde durduğumuzu bize ispatlıyor." dedi.

Akşener, Afyonkarahisar Ticaret Borsası toplantı salonunda partililerle bir araya geldiği programda, Türkçülük şuurunun, İslam düşüncesinin ve inancının kalplerden alınmaması temennisinde bulundu.

Seçim sonuçlarının ülkücü ve milliyetçi hareketin mensuplarına yakışmadığını, bunu hak etmediğini, potansiyelin çok daha yüksek olduğuna inandıklarını belirten Akşener, "Üç arkadaş ile delegeye müracaat ettik. Üst kurul delegelerle müracaat ettik. Kongre yapılması kararı verildi. Sonrası 'MHP'de paralel operasyon' haberleri yapıldı. Başta ben olmak üzere bütün aday arkadaşlarımız, 548 delege MHP'ye darbe yapmakla itham edildik. Asla dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma, bugüne kadar hakaret ettirmedim, iftira ettirmedim, bundan sonra da ettirmem."

"Bu paralel istinadını yapanlara ben de geometriden cevap veriyorum" diyen Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi bize 'paralel' diyenler, ben dahil hiç kimse paralel değil, ama siz yamuksunuz. Olağanüstü kurultay mücadelesi mutlaka başarıya ulaşacaktır. Her bir oyun, her bir yalan dolan, her bir tehdit, her bir iftira gücümüze güç katıyor. Ne kadar haklı bir yerde durduğumuzu bize ispatlıyor."

İtibarsızlaştırma çabalarının arka planında bir korku yattığını gördüklerini anlatan Akşener, ne yapılırsa yapılsın kongrenin olacağını kaydetti.

Haber Ara