Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Eşini, eşinin annesini ve babasını öldürdü, canlı yayın yaptı

Yozgat'ta eşini, eşinin annesini ve babasını öldüren Sıddık Gököz, intihardan önce sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak af diledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-08 10:20:40

Eşini, eşinin annesini ve babasını öldürdü, canlı yayın yaptı


Olay bugün akşam saatlerinde Yozgat'ın Aydıncık ilçesi Dereçiftlik köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sıddık Gököz (25) boşanma arifesinde olduğu eşinin ailesine ait eve gitti. Burada 1.5 yaşındaki çocuğunun kendisine gösterilmemesi üzerine yanındaki av tüfeğini ateşleyerek eşi Özlem Gököz (24) kayınvalidesi Zeynep Özçay (56) ve kayınpederi İsmail Özçay'ı (59) öldürdü.

Cinayetleri işledikten sonra köyü gören hakim bir tepeye çıkan Sıddık Gököz, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden canlı yayın yaparak "Şeytana uydum. Allah'ım ne olur affet beni" diyor. Ardından "Dünyamı yıktılar. Ben ne yaptım onlara. Bir insan hiç çocuğunu döver mi? Çocuğumu dövüyormuşum. Benimle niye uğraştınız. Ben ne yaptım bu köye. Ne yaptım ben bu köye. Ben kime yanlış yaptım. Kime yanlış yaptım anlamıyorum ki. Yoruldum artık. Dayanacak gücüm kalmadı. Dünyamı yıktılar benim. Ne istedilerse yaptım. Şeytana uydum. Yoruldum artık. Ya Rabbim affet beni. Ne olur affet" ifadesini kullanarak arazide tüfekle intihar ediyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara