Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

'Esed ile görüştük' itirafı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek çözüm sürecini görmezden gelerek, İzmir'de düzenlediği mitingde terörü 6 ayda bitirebileceklerini belirterek, 'Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz'dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-05 21:27:02

'Esed ile görüştük' itirafı!

7 Haziran seçimlerine saatler kala siyasiler son çalışmalarını yapıyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuştu. Aralarında Şule Perinçek, Yaşar Okuyan, Ümit Zileli ve Hulki Cevizoğlu'nun da bulunduğu Vatan Partisi milletvekili adayları ve yaklaşık 4 bin partilinin katıldığı mitingde konuşan Perinçek, PKK'nın Güneydoğu'da silahla oy topladığını söyledi. "Halk bize ‘Gizli oy olsun, verilen oylar yüzde 3'ün üstüne çıkmaz. Oylara açıkta damga vuruluyor, silahlı kişiler başında bekliyor' diyor" ifadelerini kullanan Perinçek, "Üreten ve birleşen Türkiye'yi kuracağız. Programımız var. Programımız Atatürk'ün 6 oku, Cumhuriyet Halk Partisi terk etti. Vatan Partisi o 6 oku yere düşürmedi. 6 ok bugün Türkiye'nin önündeki program. Bizi yeniden ayağa kaldıracak, yeniden üretim, bağımsızlık getirecek program. Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, halkçıyız, devletçiyiz, laikiz, devrimciyiz. İşte bu programla Türkiye'nin ufku yeniden aydınlanıyor. Vatan Partisi, bütün milletimizi 6 okun temelinde birleştiriyor. Biz çok ihanetler gördük, onları aşa aşa buralara geldik" dedi.

"ESAT'LA GÖRÜŞTÜK"

PKK terörünü 6 ay içinde bitireceğini savunan Perinçek, "Kürt kardeşlerimizi kazanıyoruz, onları PKK'nın elinden kurtarıyoruz. Vatandaşları tehdit edene, iş yeri kundaklayana devletin yaptırım gücünü kullanacağız. Batı Asya birliğini kuruyoruz. Vatan Partisi yöneticileri olarak 3 ay önce Suriye'de Beşar Esat'la görüştük, anlaşmalar yaptık. 20 gün önce de yöneticilerimiz İran'daydı, anlaşmalar yaptık. Yine Mısır'daydık, Mısır ile de anlaşmalar yaptık. Lübnan'la, Azerbaycan'la görüşüyoruz. Türkiye, Suriye, Irak, Filistin, Mısır, İran, Lübnan'la Batı Asya birliğini kuracağız. Bölgede güvenliği sağlayacağız, teröristleri temizleyeceğiz. Bölücü ve yobaz terör örgütlerini, birleşip temizleyeceğiz" diye konuştu.

"PKK DEVLET KURAMAZ"

"Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz" diyen Perinçek, "Onları uyarıyorum, silahlarınızı yere atın. Meralara, otlaklara, çarşılara huzur getireceğim. PKK devlet kuramaz, ne tecrübesi, ne tarihi, bayrağı var. Terörden başka yaptığı bir şey yok. Eşkıyalar devlet kuramaz. Onun için Türkiye'de güvenlik ancak ay yıldızlı bayrağın altında olur. Vatan Partisi, diğer partiler gibi hayal satmıyor" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara