Dolar

32,5863

Euro

34,8427

Altın

2.506,94

Bist

9.673,52

Erzurum'da 4 yaşındaki çocuğun kaybolması

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y'nin bulunması için başlatılan çalışmalarda şu ana kadar bir bulguya rastlanmadı

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-23 14:06:56

Erzurum'da 4 yaşındaki çocuğun kaybolması
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y'nin bulunması için ekiplerce başlatılan çalışmalar sürüyor.

İlçenin Budaklı Mahallesi'nde 6 gün önce evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Y'nin kaybolmasına ilişkin Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Bu çerçevede İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma komando ekiplerince Furkan Y'nin bulunması için dün gece olması dolayısıyla ara verilen çalışmalara bugün devam edildi.

Mahalledeki çayda dalgıçların botlar desteğinde arama yaptığı çalışmalar çerçevesinde ailenin ikamet ettiği evin çevresinde de ekiplerce iş makinesiyle şüphelenilen noktalarda kazı çalışması gerçekleştirildi.

6 gündür devam eden arama çalışmalarında şu ana kadar kayıp çocuğa ait herhangi bir iz ya da emareye ulaşılamadı.

Jandarmanın cinayet olaylarını aydınlatmakta kullandığı kadavra köpeği "Pelte"nin de destek verdiği çalışmalara ekskavatör desteğinde devam edileceği öğrenildi.

Soruşturma çerçevesinde durumları şüpheli görüldüğü için gözaltına alınan Furkan Y'nin babası F.Y, amcası H.S.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi Y.Y'nin de jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

- Olay

Karaçoban ilçesinde oturan Furkan Yiğit, 6 gün önce evinin önünde oynarken kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı.

Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası F.Y, amcası H.S.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi Y.Y. gözaltına alınmıştı.

Haber Ara