Dolar

32,5461

Euro

34,8837

Altın

2.436,27

Bist

9.735,29

Ertuğrul Sağlam'dan transfer açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yapacakları 5 ya da 6 transferle takım kadrolarını tamamlamayı düşündüklerini ifade etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-04 13:46:21

Ertuğrul Sağlam'dan transfer açıklaması

Malatya temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Günde çift antrenman temposuyla çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlılarda, yeni transferlerde kamp katılmaya başladı.

"TAKIMA DOĞRU İSİMLERİ KOYACAĞIZ"

Bu arada antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kamp çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, "Sağ olsun çocuklar sorumluluk duygusu içerisinde gerçekten istediklerimizi yapmak için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Gayet güzel, memnunuz. Tabii memnuniyetsizliğimiz de, geçtiğimiz yıl kadroda olup da yurt dışında olan futbolcularımızın bir kaç tanesinin ve yeni anlaşma imzalamış olduğumuz transferlerin aramıza katılmamış olması. İnşallah bugün yarın onların da katılımıyla biraz daha geniş ve kaliteli bir kadroyla çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Sağlam, "Transfer çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkanımızla ve yönetimimizle birlikte çok ciddi şekilde çalışarak, araştırarak takıma doğru isimleri koyacağız. Herkesin istediği, iyi futbol beklediği ve taraftarımızı, camiamızı mutlu edecek Malatyaspor'u inşallah oluşturacağız" diye konuştu.

Haber Ara