Dolar

32,3692

Euro

34,9460

Altın

2.325,45

Bist

9.100,02

Ertuğrul Özkök: 'Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiasından yararlanan tek kişi Uğur Dündar

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın, CHP’li bir siyasetçinin Erdoğan ile görüştüğü iddiasına ilişkin değerlendirme yapan Ertuğrul Özkök 'Bakıyorum da bundan faydalanan tek kişi Uğur Dündar' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-24 17:09:27

Ertuğrul Özkök: 'Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiasından yararlanan tek kişi Uğur Dündar

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen CHP'li ismin Muharrem İnce olduğu iddiaları sonrasında CHP karıştı!

Türkiye'nin bir numaralı gündemi haline gelen konuyla ilgili iddiayı gündeme getiren gazeteci Rahmi Turan'ın kaynak olarak gazeteci Talat Atilla, Kemal Kılıçdaroğlu'na süre verdi.

Atilla, Muharrem İnce'nin konuyu reddettiği ve "Genel Merkez bana kumpas kurdu" ifadelerini kulandığı basın açıklamasının ardından "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını beklediğini" ifade ederek "Daha önce yaptığım açıklamanın arkasındayım. Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım" dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yalanlanan iddialarda kendisinin hedef haline getirildiğini söyleyen Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'nde kendisine yönelik bri operasyon olduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu.

"TEK FAYDALANAN UĞUR DÜNDAR"

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar için "Bakıyorum da bundan faydalanan tek kişi Uğur Dündar" dedi.

İşte Özkök'ün yazısının ilgili bölümü:

Güzel ülkem çok gizli kaynak gördü, ama Türkiye olalı Talat gibi böyle bir “kaynak” görmedi...

*

Kimdir bu “süper kaynak Talat...” Bir zamanların Fehmi Abi'si olsa şak diye anında bulurdu... Derdi ki... “Bu olaydan kim yarar sağladı ise odur...” Var mı sağlayan... Gelin bakalım...

*

- Yerel seçimleri kazanmış CHP'yi birbirine düşürdü, kurultayı daha şimdiden bir savaş meydanına çevirdi...

- Yerel seçimler öncesi ve sonrası yürüttüğü politika ile karşı partilere oy vermiş insanlarda bile iyi iz bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurultay öncesinde büyük bir hataya sürükleyip perişan etti...

- Rahmi Abi'yi yurtdışında hasta yatağına düşürdü, Sözcü gazetesi hakkında durup dururken soru işaretleri yarattı...

- Sanki Külliye'de tezgâhlanmış havası vererek, Cumhurbaşkanı'nı, makamını ortaya koyacak kadar öfkelendirdi.

- Komplo teorisi manyağı haline gelmiş bazı insanlarımızı yine birbirinin can düşmanı haline getirdi...

*

Yani bakıyorum bakıyorum da bundan yararlanan tek kişi görüyorum... Uğur Dündar... Gece CNN Türk'e bağlanıp o bilginin kendisine de geldiğini ama kullanmadığını söyleyerek ne kadar dürüst ve ilkeli bir gazeteci olduğunu bütün Türkiye'ye bir kere daha ispat etme imkânına sahip oldu.

*

Şakayı bırakalım... Bu “çok sağlam kaynak” gazeteciler için pek sağlam değilmiş... Ama belli ki birileri için gerçekten sağlam ve güvenilirmiş... Hizmetini yaptı, zaten kutuplaşmış Türkiye'yi üç parçaya daha böldü ve geriye çekildi...

*

Bakalım şimdi Rahmi Abi'nin dediği gibi “işini kaybedecek mi”. Diye soracağım ama... Bildiğim CHP'nin içini karıştırmaktan başka işi yok... CHP'de bundan medet umacak kafalar oldukça... Bizim Talat da işini hiiiç kaybetmez."

 

Haber Ara