Dolar

32,5173

Euro

34,7835

Altın

2.423,98

Bist

9.739,85

Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Osmanlı Devleti'nin kuruluş yıllarını ve Osman Gazi'nin hayatını konu edinen Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul Bey'in habercisi Abdurrahman Alp'in diziye katılması, akıllara 'Ertuğrul Bey de diziye geri mi dönüyor?' sorusunu getirdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-02 16:43:01

Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Ertuğrul Bey'in habercisi olarak diziye dahil olan Abdurrahman Alp, Ertuğrul Bey'in yokluğunda, obada Dündar Bey'in söz sahibi olacağını ve evlatlarının amcalarına biat etmesi gerektiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Süleyman Şah oğlu Ertuğrul Bey'in buyruğudur. Kardeşim Dündar, vekilim olsun demiştir. Oğullarım amcalarına, beylerim ağalarına biat etsin, işleri kolay kılsın dedi. "

Ayrıca Selcan Hatun'un da obaya dahil olması izleyicilerin heyecanını daha da arttırdı. Ertuğrul Bey'in diziye dahil olup olmayacağı ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çarşamba günlerinin reyting zirvesi olan, Osmanlı Devleti'nin kuruluş yıllarını ve Osman Gazi'nin hayatını konu edinen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. İzleyiciler tarafından sıkça araştırılan Kuruluş Osman dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 1 0cak Çarşamba günü yılbaşı tatili sebebiyle ekranda olmayan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ise 8 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

Haber Ara