Dolar

32,3841

Euro

35,0728

Altın

2.325,97

Bist

9.104,31

Ermenistan'dan sivil bölgelere yeni saldırılar

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın Gence şehrini, işgal altındaki Karabağ’da Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini bombaladığı bildirildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-04 14:22:15

Ermenistan'dan sivil bölgelere yeni saldırılar

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Gence şehrini, işgal altındaki Karabağ'da Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini bombaladığı bildirildi. Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı bu alçak saldırıda 1 sivilin hayatını kaybettiği 4 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

Açıklamada, "Ermeni askeri gruplar, Gence şehrini, Karabağ'da ise Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini topçu ve roket atışlarıyla bombalıyor. Gence'ye yönelik saldırılar, Ermenistan topraklarından yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

5f79a72dc03c0e1a9cf36ef7

1 sivil öldü 4 kişi yaralı

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov da yaptığı açıklamada, "Ermenistan topraklarından Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar, kışkırtmaya yöneliktir ve çatışma bölgesini genişletmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Azerbaycan alçak saldırıda 1 sivilin hayatını kaybettiğini 4 kişinin de yaralandığını duyurdu. Azerbaycan açıklamasında saldırıya uğrayan yerin ağır hasar aldığı kaydedildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara