Dolar

32,3641

Euro

34,9738

Altın

2.326,17

Bist

9.073,02

Erken seçim çağrısına MHP'den cevap: Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastası

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Devlet Bahçeli'ye yaptığı erken seçim çağrısına yanıt verdi. 'Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş' diyen Akçay, 'Biz başkalarının gündeminin peşine takılmayız' ifadesini kullandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-11 19:55:05

Erken seçim çağrısına MHP'den cevap: Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastası

Partisinin Isparta il başkanlığı kongresine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erhan Akçay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, erken seçim konusunda Devlet Bahçeli'ye yaptığı çağrıya "Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş" diyerek yanıt verdi.

“Sıfır kâğıt açtırsın, iskambil oynarken yana otursun”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sayın Devlet Bahçeli erken seçim ilan etsin" şeklinde bir açıklama yaptığını ifade eden Akçay, "Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş. Sayın genel başkanımız buna ilişkin görüşlerini, partimizin tutumunu defalarca söyledi. Fakat bunları duymazlıktan gelerek kendi gündemini hakim kılma çabalarından, nafile çabalarından başka bir şey değildir. Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz bir kahvehaneye gitsin, bir sıfır kâğıt açtırsın, iskambil oynarken yana otursun, yancılık yaparken bir taraftan da 2023 seçimlerine kadar sembolik Cumhurbaşkanı adayı arayışlarına devam etsin. Tavsiyemiz budur" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslenerek, "Ülkeyi seviyorsan 'yeter artık' de ve Türkiye'yi seçime götür" demişti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara