Dolar

32,5246

Euro

34,9712

Altın

2.437,51

Bist

9.716,77

Erkan Trükten kimdir? Erkan Trükten Yotube'tan neden sansürlendi?

Erkan Trükten kimdir? Video içerik paylaşım ağı olan Youtube Erkan Trükten'in bir videosunu sansürlemesi üzerine sosyal medyada Erkan Trükten'e destek yağdı. Binlerce kullanıcı #haddinibilyoutube etiketi ile binlerce mesaj attı. Peki Erkan Trükten kimdir? Erkan Trükten'in videosu Yotube'den neden kaldırıldı? Erkan Trükten neden sansürlendi? Erkan Trükten mesleği ne? İşte Erkan Trükten hayatı ve biyografisi...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 12:52:03

Erkan Trükten kimdir? Erkan Trükten Yotube'tan neden sansürlendi?

Erkan Trükten kimdir? Video içerik paylaşım ağı olan Youtube Erkan Trükten'in bir videosunu sansürlemesi üzerine sosyal medyada Erkan Trükten'e destek yağdı. Binlerce kullanıcı #haddinibilyoutube etiketi ile binlerce mesaj attı. Peki Erkan Trükten kimdir? Erkan Trükten'in videosu Yotube'den neden kaldırıldı? Erkan Trükten mesleği ne? Erkan Trükten neden sansürlendi?

Erkan Trükten'in Youtube'dan sansürlenmesi sosyal medyada gündem oldu. Erkan Trükten'in bir videoasu Youtube tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine Twitter'da binlerce kişi #haddinibilyoutube etiketi ile Yotube'u eleştirirken Erkan Trükten'e de sahip çıktı. Peki Erkan Trükten kimdir? Erkan Trükten Yotube'tan neden sansürlendi? Erkan Trükten mesleği ne? İşte Erkan Erkan Trükten'in hayatı ve biyografisi...

Erkan Trükten kimdir?

Erkan Trükten 1980 yılında Bulgaristan'da dünyayageldi.

Erkan Trükten 41 yaşındadır.

Erkan Trükten Bulgaristan asıllıdır.

Erkan Trükten, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünde gördüğü lisans eğitiminin ardından Sofya'da felsefe eğitimi aldı.

Dünya Tarihi, Felsefe, Felsefi Akımlar & Filozoflar kategorilerinde eserler kaleme aldı.

Yazarın kitapları çeşitli yayınevleri tarafından okurlarının beğenisine sunuldu.

Kendisini Tarih Felsefecisi, Araştırmacı, Yazar ve BBN Türk Büyük Resim Moderatörü olarak tanımlayan Trükten, Youtube kanalı aracılığıyla videolar çekmektedir.

Karara Twitte'dan tepki gösterdi

Youtube'da yayımladığı bir videosa yanlış tıbbi bilgi verdiği gerekçesiyle sansür uygulanan Trükten, bu karara tepkisini Twitter üzerindene gösterdi.

Trükten olayın ardından kişisel Twitter hesabında, "Açıktır ki Youtube DSÖ'nün Covid hakkında söylediklerini esas alıp alanında uzman olan doktorların ve bu doktorların açıklamalarına katılanların görüşlerine zorbaca sansür uygulamaktadır. Bu ancak NAZİ Almanyası'nda olabilecek bir faşizmdir.Takdir edersiniz ki tibbi bilim oy çokluğu ile alınan kararlar doğrultusunda yapılmaz. Deney ve gözleme dayanır. Yine takdir edersiniz ki WHO'nun aldığı kararların yeterli gözlem ve delile dayanmadığı ve kimi zaman değişebildiği de çok açıktır.Maksat karınca misali tarafımız belli olsun. Zorbaca sansür politikalarını protesto için sizleri #haddinibilyoutube etiketiyle twitter'e davet ediyorum." paylaşımları ile sevenlerinden destek çağrısında bulundu.

ERKAN TRÜKTEN TWİTTER HESABI

ERKAN TRÜKTEN YOUTUBE KANALI

Haber Ara