Dolar

32,5697

Euro

34,9611

Altın

2.425,09

Bist

9.722,09

Erkan Kolçak Köstendil'li ters köşe yaptı! Başka dizide ortaya çıktı!

Çukur dizisinde Vartolu karakteri ile ekrana gelen Erkan Kolçak Köstendil, dizide görünmüyor. Çukur'un takipçileri sosyal medyadan oyuncuya 'Şimdi Çukur'a dön' çağrısı yaparken, oyuncunun Instagram sayfalarından birindeki paylaşım dikkatleri üzerine çekti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-20 20:48:09

Erkan Kolçak Köstendil'li ters köşe yaptı! Başka dizide ortaya çıktı!

Vartolu Saadettin karakteriyle özdeşleşen Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir yeni bir proje peşinde. Eşi Cansu Tosun'un da aralarında bulunduğu isimlerin yer aldığı yeni bir dizi ile heyecanlanıyor. Detaylar tam olarak netlik kazanmasa da "Konuşma" etiketiyle yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor.

Temmuz ayında oğlu Marsel'in doğmasının ardından diziden biraz zaman isteyen Erkan Kolçak Köstendil de bir Youtube projesiyle ilgileniyor. Oyuncu bir süre Çukur'un hikayesinden uzaklaştı ama bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıkmayı hedefliyor!

Köstendil daha önce pandemi döneminde hazırladığı mini dizi "Pes Artık" ile Bülent Şakrak ile youtube'da yer almıştı. Bu sefer Konuşma adlı bir mini dizide oynadı.

Dizinin fragmanını instagram hesabından paylaşan Köstendil, dizide kimlerin oynadığını etiketlediği isimlerle ortaya çıkardı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra başka bir projede yer almayan Aslıhan Gürbüz'ün yanı sıra Cansu Tosun ve Okan Yalabık da anılıyor.

Mini Dizi tüm bölümleriyle bu akşam 23: 45'te Youtube'da olacak.

Haber Ara