Dolar

32,3409

Euro

35,1220

Altın

2.240,45

Bist

8.901,25

Eren Erdem'e yurtdışı yasağı getirildi

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında yurtdışına çıkış yasağı kararı verildi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-21 13:38:10

Eren Erdem'e yurtdışı yasağı getirildi

Habertür'ten Gökhan Artan'ın edindiği bilgiye göre; CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Almanya'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Erdem'in yurtdışına çıkmasına izin verilmedi. CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında, 22 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildiği, bu nedenle yurtdışına çıkış yasağı konulduğu belirtiliyor. Öte yandan Erdem'in eşi ve çocuğunun ise yurtdışına çıkmasına izin verildi.

EREN ERDEM'DEN AÇIKLAMA

Hakkında yurtdışına çıkış yasağı kararı verilen Eren Erdem sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yaptı. Erdem, "Bir rutin ve planlı seyahat ile öğrendiğim yurtdışına çıkış yasağı üzerinden yürütülen tezviratla da hukuk önünde hesaplaşacağımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla. Eren Erdem" ifadelerini kullandı.

LİSTE DIŞI KALMIŞTI

Eren Erdem, 24 Haziran'da yapılacak 27 Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP'nin aday listesinin dışında kaldı. Erdem'in hakkında FETÖ'ye yardımdam kamu davası açılmıştı.

Haber Ara