Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan: Zalimlere karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri bize 'diktatör' diyor

İstanbul'da Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Zalimlere karşı sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-22 23:53:58

Erdoğan: Zalimlere karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri bize 'diktatör' diyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde konuştu.

Erdoğan şunları söyledi:

'SAVAŞLARIN BEDELİNİ MİNİK BEDENLER ÖDEMEMELİ'

"Önceki gün gün 23 Nisan sebebiyle dünyanın her bölgesinden gelen çocuklar vardı. Orada da söyledim, 'savaşların bedelini minik bedenler ödememeli' dedim. İkizi şehit olan bir Suriyeli kardeşimiz vardı. Kimyasal silahlarla ölmüştü, eşi de şehit olmuştu o babanın halini düşünün. Ne diyordu, 'ben onları Allah'ımın evine gönderiyorum' diyordu. Kendi eliyle yavrularını defnetti. Şimdi bu dünyada bu zalimler acaba karşılığını ne kadar bulmayacak da bu zulmü devam ettirecek. Şimdi bunlara karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri 'diktatör' diyor. Varsın desinler, biz bunlara karşı sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz.

'BÖLGEMİZDE FİTNE TOHUMLARI BOY VERİYORSA, SORUMLULUK BİZDEDİR'

Kimse kimseyi kandırmasın. Şayet bölgemizde ekilen fitne tohumları boy veriyorsa, bunda her şeyden önce sorumluluk bizdedir. Irak'ta ülke parçalanma noktasına gelmiştir. Yemen'de yaşananlar farklı değildir. Arakan'da Türkistan'da Keşmir'de Afrika'nın pek çok yerinde yaşanan görüntüler bizimle birlikte tüm insanlık için utanç meselesidir."

 

 

Haber Ara