Dolar

32,3594

Euro

34,9650

Altın

2.325,37

Bist

9.079,97

Erdoğan: Yalnız değilim

Erdoğan,'Milletime teşekkür ediyorum. Böyle bir milletin Cumhurbaşkanı olmaktan şeref duyuyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-07 14:40:22

Erdoğan: Yalnız değilim

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31. Muhtarlar Toplantısında dövize dair açıklamalarda bulundu.

Suni bir kur yükselişi ile karşu karşıyayız değerlendirmesinde bulunan Erdoğan faiz konusunda "yalnız olmadığımı biliyorum" dedi.

Erdoğan, ekonomide estirilen olumsuz havaya milletin müdahale ettiğini kaydederek, "Benim vatandaşım geldi, Türk lirasına yöneldi ve kim, nerede, elinde ne kadar dövizi varsa bunu Türk lirasına çevirmeye başladı. Milletime teşekkür ediyorum. Vatandaşlarıma teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar. Bu millet, eğer dert vatan ise, millet ise ne diyor: Gerisi teferruattır." ifadelerini kullandı.

"YALNIZ OLMADIĞIMI BİLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Faiz meselesinde yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim” sözlerinin ardından gelen destekler için de teşekkür ederek, "Ben 'Yalnız kalsam da' dediğimde twitler art arda gelmeye başladı. Milletimden Allah razı olsun. 'Yalnız değilsin' twitleri gelmeye başladı. Şimdi diyorum ki aynı şekilde yalnız olmadığımı biliyorum ve bu döviz baskısına karşı bizler paramıza sahip çıkacağız ve inşallah Türk lirasını değerlendireceğiz" dedi.

FAİZ AÇIKLAMASI

Erdoğan, faiz konusunda "Faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım." demişti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara