Dolar

32,5180

Euro

34,7934

Altın

2.421,26

Bist

9.727,89

Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi netleşti

Bahçeli'nin yarın saat 16.00'da Beştepe'ye gideceği açıklandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-09 14:52:04

Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi netleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin görüşmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi davet ettiğini, kendisinden yanıt beklediğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan - Devlet Bahçeli görüşmesi yarın 16.00'da Beştepe'de gerçekleşecek.

ERDOĞAN DAVET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan, Ak Parti grup toplantısında verdiği mesajların ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'ye davet ettiğini duyurmuştu.

"BAHÇELİ'Yİ DAVET ETTİM"

Cumhurbaşkanı'na grup toplantısı çıkışında "Bahçeli ile ne zaman görüşeceksiniz?" sorusu yöneltildi. Erdoğan "MHP Genel Bahçeli'yi Beştepe'ye davet ettim. Yanıt bekliyorum" demişti.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Erdoğan, bu açıklamadan dakikalar önce yaptığı grup konuşmasında Bahçeli için "Seçimler arefesinde sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bu yerli ve milli duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek, ayrıştırmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız. Birileri diyor ki, "şu ne der, bu ne der". Biz ne deriz, aslolan budur. Sayın Bahçeli ile bir araya geliriz, ülkemizin dertlerini de konuşuruz, uyum yasalarının çalışmasını da arkadaşlar yapar yolumuza yürürüz" demişti.

BAHÇELİ'YE SORULMUŞTU

Dün gazetecilerle buluşan Devlet Bahçeli'ye ittifak açıklamaları üzerine "Erdoğan ile ne zaman görüşeceği ve randevu talep edip etmeyeceği" sorulmuştu. Bahçeli de "Bizim muhalefet partisi olarak Meclis'te dördüncü parti olarak gidip, biz sizlerle ittifak yapıyoruz demek siyaseten yakışık olmaz" demişti.

Haber Ara