Dolar

32,5529

Euro

34,8710

Altın

2.427,30

Bist

9.645,02

Erdoğan: Tüm dünyayı şaşırtacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 'Mart'ta da Kasım'da da dünyayı şaşırtacak neticeyi alacağız. 2019'da eski Türkiye defterini kapatıp geleceği odaklanacağız.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-24 18:27:28

Erdoğan: Tüm dünyayı şaşırtacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Mart'ta da Kasım'da da dünyayı şaşırtacak neticeyi alacağız. 2019'da eski Türkiye defterini kapatıp geleceği odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

Komuta kademesine soruyorum, Menbiç'e ihtiyaç var mı yok mu, eğer var derseler önce ben sonra da sizleri yanıma alıp bereber gideceğiz.

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için tüm gücümüzü seferber edeceğiz. Biz ilk 10'a girmeye hazırız.

Afrin'e girerken attığınız sloganın geçerliliği var, ama kongrede olmaz. Bunlara dikkat edelim. Arkadaşlar bu bayatlamış sloganları atmayın, bunlar bize yakışmaz, bunları geçmişte birileri atıyordu. Biz nerede öleceğimizi, nerede vuracağımızı çok iyi bilen bir teşkilatız. Bir siyasi parti olduğumuzu unutmayın.

'TÜM DÜNYAYI ŞAŞIRTACAĞIZ'

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için bütün gücümüzü seferber edeceğiz. Tüm dünya sizi izliyor. Mart'ta da Kasım'da da dünyayı şaşırtacak neticeyi alacağız. 2019'da eski Türkiye defterini kapatıp geleceği odaklanacağız.

'2019 UYKULARINI KAÇIYOR'

2019'un şimdiden birilerinin uykularını kaçırdığını, kirli senaryoların devreye alındığını görüyoruz. Ana muhalefet partisi seçimleri boykot etmeyi konuşuyor. Ana muhalafetin görevi sandığa pusu kurmak mıdır?

Kendi hezimetlerinden ötürü milletimizi suçlamaya kalktılar. Şimdi de beceriksizliklerine bahane arıyorlar. Siyaset hiçbir zaman böyle ayağa düşürülmemiştir.

Utanmadan 2019 seçimlerine kara çalmaya yelteniyorlar. Yok etmek için yapılan siyasetin Türkiye düşmanlığından başka kimseye faydası olmaz.

 

Haber Ara