Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

Erdoğan: Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Gaziosmanpaşa'da düzenlenen mitinglerinde halka hitap etti. Erdoğan, 'Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırsa çalışsınlar turistler geliyor. Niye? Türkiye bir başka ülke.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-22 19:56:53

Erdoğan: Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziosmanpaşa'da düzenlenen mitinglerinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık park sistemlerini yaygınlaştıracağız yani mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçlar o parklara park edecekler, sokağa değil." dedi.

Erdoğan konuşmaısna şöyle devam etti:

"Bu pazar aynı zamanda Mart 2019'un işaret fişeğidir. Onu da bilin."

"ŞU ANDA 40 MİLYON TURİSTE GİDİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırsa çalışsınlar turistler geliyor. Niye? Türkiye bir başka ülke." dedi.

MUHARREM İNCE'YE TEPKİ

Bay Muharrem çıkmış üniversiteyi ücretsiz yapacağız diye. Biz zaten harçları kaldırdık. Asıl dersi siz onlara pazar günü vereceksiniz. Şu anda üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı.

Bay Kemal'in dönemini Savaş Ay'ın programından ezberlemişssinizdir. Hastaneye sağlam girseniz hasta çıkardınız. Biz Kanuni'nin torunlarıyız. İnsanımıza değer veriyoruz. Biz milletmizin sağlığını düşünmezsek bunun hesabını ne Allah'a ne de millete veririz. Devlet bunun için var.

KARAMOLLAOĞLU'NA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi'nin adayına tepki göstererek'' Adalette emniyette attığımız adımlar. Turizmde attığımız adımlar. Şu anda 40 milyon turiste doğru gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırlarsa çalışsınlar turistler geliyor. 79 senede 6 bin yüz km bölünmüş yol yapıldı. Biz 16 senede 20 bin km yol yaptık. Anadolu'ya memlekete gittiğiniz zaman yollar nasıl? Şimdi bir tanesi çıkmış, Yüksek Hızlı Tren istemem, diyor. İnanın rahmetli Erbakan hoca mezardan çıksa ilk defa bunları mezara gömer. Çünkü hayatı yüksek hızlı trenle geçti. Şimdi onun arkasından geldiğini söyleyen diyor ki, niye yüksek hızlı tren olsun, bu göçü artırır diyor. Basmıyor. Bir diğeri köprüye karşı, bir diğeri şehir hastanelerine karşı, buralarda modernite var, burada şifa var, sağlık var. Vatandaşım huzurla tedavi alıyor. 25 havalimanı vardı, şimdi 59 havalimanı var. Uçağa binmeyen kaldı mı? Lüks otobüs fiyatına artık uçağa biniyoruz. Fakir garip olsak uçağa binemezdik. Sırt üstü yatıp uçağı seyrediyordum” dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara