Dolar

32,5341

Euro

34,9396

Altın

2.438,05

Bist

9.716,77

'Erdoğan' sloganı atıldı, Başkan terk etti

Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de katıldığı açılış töreninde, 'Erdoğan' sloganı atılınca, İzmir Belediye Başkanı alanı terk etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-08 20:10:51

'Erdoğan' sloganı atıldı, Başkan terk etti

TİMETÜRK | HABER MERKEZİ

Başbakan Binali Yıldırım bugün Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katıldı. Selçuk Belediye Başkanı, İzmir Valisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşma yaptığı açılış programına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 'Erdoğan' sloganları üzerine alanı terk etmesi damga vurdu.

ERDOĞAN SLOGANI ATILINCA ALANI TERK ETTİ

Açılış programında konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, katılımcıların 'Erdoğan' sloganları atması üzerine çok sinirlenerek "bana burada saygı duymak zorundasınız. Bu projelerde en az sayın Başbakan Binali Yıldırım kadar benim de emeğim var" diyerek konuşmasını yarıda kesti ve alanı terk etti.

"ERDOĞAN SEVGİSİNE TAHAMMÜL EDEMEYENLER VAR"

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Başbakan Binali Yıldırım ise Kocaoğlu'nun alanı terk etmesine ilişkin "Selçuk'a kazandırdığımız bir hizmetle geldik. Sevgili Selçuklular başkan niye sinirlendi, anladınız mı? Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Sevgili kardeşlerim, biliyorsunuz, Aziz Başkan'ın şekeri var, birdenbire şeker çıktı, vitesten attı ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun, hoşgörü İzmir'in olsun, Selçuk'un olsun." dedi.

Haber Ara