Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Erdoğan: Sessiz devrimi aynı ekolden gelerek gerçekleştirebildik

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT'de katıldığı programda 'Sessiz devrimi aynı ekolden gelmemiz sayesinde gerçekleştirebildik' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-08 20:15:02

Erdoğan: Sessiz devrimi aynı ekolden gelerek gerçekleştirebildik

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında açıklamalarda bulundu. 

"Mevcut sistem ülkede istikrarı tehdit ediyor" diyen Erdoğan, başkanlık sistemi ile ilgili konuşarak, "Bizde muhalefetin huyudur. Siz beyaza beyaz diyorsanız o siyah diyecektir" şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Sessiz devrimi aynı ekolden gelmemiz sayesinde gerçekleştirebildik" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından ilgili kısım şöyle;

"Bizim için her gün Kadınlar Günü'dür. Kadınlar Günü'nde ne yazık ki bir töreni burada yapmayı planlarken Bursa'dan Ankara'ya gelmeyi planlayan otobüsün kaza yapması nedeniyle 7 hanım kardeşimiz hayatını kaybetti, 30'u aşkın hanım kardeşimiz yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Başkanlık sistemi şu 14 yıllık geçmişimizde bize birçok gerçekleri öğretti. Nerede sıkıntı yaşıyoruz. Nerede rahat bir çalışma zemini yakalıyoruz. Bunları öğrenme fırsatı bulduk.

DÜNYANIN HAYRANLIĞINI KAZANDIK

Bizde muhalefetin huyudur; siz beyaz diyorsanız onlar siyah diyecektir. Mevcut sistem ülkede istikrarı tehdit ediyor. Cumhurbaşkanlığında aynı ekolden gelmediğiniz zaman büyük sorunlar oluyor. Biz bu sorunu Sayın Sezer ile yaşadık.

14 sene içerisinde ekonomide diğer ülkelerde, batı ülkeleriyle çok ciddi bir yarışın içine girdik. Yaptığımız yatırımlarla dünyanın hayranlığını kazandık. Sessiz devrimi aynı ekolden gelmemiz sayesinde gerçekleştirebildik. İki şehir hastanemiz açıldı, açılışlar devam edecek."

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara