Dolar

32,4899

Euro

34,5503

Altın

2.495,63

Bist

9.548,09

Erdoğan, Obama ile görüştü

Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-15 11:57:58

Erdoğan, Obama ile görüştü

Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

İLK GÖRÜŞME OBAMA İLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bu sabah Türkiye'ye gelen ABD Başkanı Obama'nın Regnum Otel'deki görüşmesi saat 10.40'ta başladı. Erdoğan ve Obama, el sıkışarak fotoğraf çektirdikten sonra görüşmeye geçti.

ERDOĞAN SURUÇ'U, ANKARA'YI HATIRLATTI

Erdoğan: Terörün dini, dili ırkı yoktur. Paris'te yapılan saldırı da Suruç'ta, Ankara'da, Diyarbakır'da olduğu gibi kolektif bir terör eylemidir. Terörle mücadeledeki ortaklığımız sonuna kadar devam edecektir.

OBAMA: ANKARA'DAKİ SALDIRI PARİS'TEKİNİN AYNISI

Obama: Ankara'daki saldırıda olduğu gibi Paris'teki saldırı da sadece o ülkeye değil aynı zamanda bütün insanlığa karşı yapılmış saldırılardır. NATO'da bir müttefik olarak IŞİD'le mücadelede Türkiye önemli bir ortak olmuştur. Suriye'deki durum için de büyük bir ortak olmaya devam etmektedir. IŞİD tehdidiyle nasıl başaçıkabileceğimizi konuştuk. Türkiye ve Türkiye halkı 2 milyon Suriyeliyi barındırmaktadır. Bu çok ağır bir yüktür.

Haber Ara