Dolar

32,3659

Euro

34,9546

Altın

2.325,33

Bist

9.079,97

Erdoğan o sözleri kim için söyledi?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bu partiye sırtını dönen kimse iflah olmamıştır' sözleriyle Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ve Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı kastetmediğini ileri sürdü.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-09 15:28:23

Erdoğan o sözleri kim için söyledi?

Hürriyet yazarı Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu partiye sırtını dönen kimse iflah olmamıştır" ifadesiyle eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve eski AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal'ı kastettiğini iddia etti.Selvi, 'AK Parti ve CHP'de ilginç gelişmeler var' başlıklı bugünkü köşesinde

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Bu partiye sırtını dönen kimse iflah olmadı' dediği isimler Abdüllatif Şener, İdris Naim Şahin ve İdris Bal'dı. AK Parti'nin öncü kadrolarının hiçbir zaman ayrı bir parti arayışları olmadı" dedi.

Abdullah Gül'ün babasının cenazesine katılıma dikkat çeken Selvi, Bülent Arınç'la da görüştüğünü söyleyerek "Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'la konuştum. 'Biz partimize, davamıza bağlılığımızı söylüyoruz. Ne parti kurması, biz iyi bir AK Partiliyiz. AK Parti'nin dışında bizim bir gözümüz yok' dedi. Bülent Arınç'ın tek istediği AK Parti'nin kendi hukuklarını koruması, itibarsızlaştırma çabalarına izin verilmemesiydi" ifadelerini kullandı.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara