Dolar

32,5976

Euro

34,7500

Altın

2.497,65

Bist

9.524,59

Erdoğan, 'Meclis'te köpekleri istemiyoruz' diyen vatandaşa ne cevap verdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Avrasya Tüneli açılışında bir vatandaşın attığı slogana cevap verdi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-21 05:55:02

Erdoğan, 'Meclis'te köpekleri istemiyoruz' diyen vatandaşa ne cevap verdi?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Avrasya Tüneli'nin açılışında "Meclis'te köpekleri istemiyoruz, idam istiyoruz" diyerek tempo tutan vatandaşlara yönelik "Haklısınız, talebinde haklısın" dedi.

Ajanslarda yer alan bilgide; Erdoğan, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un çevik kuvvet polisi Mevlüt Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin "O namussuzlar uçakla, helikopterle vurmaya kalktılar, ellerindeki silahlarla vurmaya kalktılar. İşte dün akşamki kalleş de, geldi ülkemizdeki bir yerde Rusya'nın temsilcisini, bize emanet olan bir insanı, düşünün sırtından vurdu. Sırtından vurmak kalleşlerin adetidir, alçakların adetidir, işte bunu yaptılar" diye konuştu.  

Erdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanı, sayın Başbakan, halef-selef olduğumuz sayın Gül ve bugüne kadar ülkemize hizmette kusur etmeyen değerli Başbakanlarımız, bakanlarımız, sizleri bu anlamlı günde en kalbi duygularla selamlıyorum. Allah'ın selamı hepimizin üzerinde olsun. (İdam isteriz sloganları. Meclis'te köpek istemiyoruz sesleri) Haklısın. Talebinde haklısın. Bu dediğinizde haklısınız. 

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Gerisi teferruattır. Millet ne diyorsa o olur, sağ olun. Kardeşlerim, açılışını yaptığımız ve ismini Avrasya Tüneli olarak belirlediğimiz projenin ülkemize, milletimize, Avrupa ve Asya kıtalarına hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Bu şehir gerçekten uğruna birçok şeyler feda edilecek bir şeydir." dedi.

Haber Ara