Dolar

32,5123

Euro

34,9408

Altın

2.433,87

Bist

9.716,77

Erdoğan: Masada olmazsanız menüde olursunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ortadoğu'da yaşanan gerilimlere atıfta bulunarak sahada olmanın çok önemli olduğunu söyledi. 'Sahada olursanız masada olursunuz' diyen Cumhurbaşkanı 'Masada olmazsanız menüde olursunuz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-12 16:40:52

Erdoğan: Masada olmazsanız menüde olursunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anayasa değişikliği referandumuna dört gün kala Erzurum'da konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Biz milletimize bugüne kadar efendi olmadık, hizmetkar olduk. Tendürek'te inlerine girdik, Cudi'de inlerine girdik. 20 ayda 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Biz kefenimizi giyerek yola çıktık. Bizi ölümle korkutamazsınız. Bizi yolumuzdan alıkoyamayacaksınız. Dadaşa sormuşlar Kamil'i mi seversin, Kemal'i mi seversin. Dadaş hemen cevap vermiş, demiş ki "Kemal'i severim." Niye demişler? Dadaş'ın cevabı çok manidar.  "Kamil bir yalan söylüyor, bir doğruyu. Kemal hep yalan söylüyor, beni yormuyor" demiş. Kılıçdaroğlu da hep yalan söylediği için artık kimseyi yormuyor. Ama bu durum ülkemizde bir boşluk da yaratıyor. Kafkaslardaki, Balkanlardaki gelişmelere nasıl sırtımızı dönebiliriz? Sahada değilseniz masada olamazsınız.

(İdam cezası) Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Yıldırım zaten buna evet diyor. 16 nisandan sonra taslak parlamentoya gelecektir.

('Ortadoğu'da, önemli bir yemeğin davetli listesinde adınız yoksa, bir de menüye bakın. Adınız orada olabilir' sözünü anımsatarak) Masada olmazsanız menüde olursunuz. Biz sahada oldukça kimse bizi masanın dışında tutamaz. Hele menüye hiç koyamaz.

Haber Ara