Dolar

32,3397

Euro

35,1053

Altın

2.239,53

Bist

8.855,15

Erdoğan: Kudüs'ün işgaline fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilecek fahri doktora töreninde yaptığı konuşmada, 'Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün işgaline fırsat vermeyeceğiz.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-20 18:38:52

Erdoğan: Kudüs'ün işgaline fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilecek fahri doktora töreninde yaptığı konuşmada, "Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün işgaline fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamaların önemli başlıklar;

Filistin'deki yaralılara müdahele etmek istedik ama Mısır, İsrail ve ABD engel olmaya çalıştı.

(Mısır, İsrail, Amerika) Hani bunların İnsan Hakları Beyannamesine saygıları vardı, hani İnsan Hakları Beyannamesine her zaman, harfi harfine uyma sözleri vardı Yok. İnanmayın bunlara. Asla bunların böyle bir derdi yok."

Menfaatlerini korumak için katliamlara seslerini çıkartmadıklarını gayet iyi biliyoruz. Eğer dünya, BM Güvenlik Konseyi'nin bu 5 üyesine teslim olacak olursa yandık.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Filistinliler kurşunların hedefi oluyor. Bu nedenle zalimler için yaşasın cehennem diyoruz. Hak ve adaletin tecellisi için mücadele etmeye devam ediyoruz. Hangi inançtan olursa olsun vicdan sahiplerinin seslerini yükseltmeleri gerekiyor. Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün işgaline fırsat vermeyeceğiz.

Ayrıntılar geliyor...

Haber Ara