Dolar

32,3223

Euro

35,0757

Altın

2.281,81

Bist

9.007,88

Erdoğan konuştu

Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-13 11:30:46

Erdoğan konuştu

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Belediyeciliklte rakiplerimizle değil, kendimizle yarışıyoruz. Önümüzdeki seçimde çıtayı yükseltiyoruz. Buna uygun projeler geliştirmemiz, ekipleri oluşturmamız gerekiyor.

Mektep belediyeler. Belediyecilikten Türkiye'nin yönetimine giden yolun doğru bir yol olduğunu sayısız tecrübe ile gördük. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil gönülleri de yapmaktan geçtiğini yaşayarak gördük." 

''BİZ İNSANLARA AKILLARININ ALACAĞI DİLDEN KONUŞMASINI DA BİLİRİZ''

"Seçimlere kadar 81 vilayetimizin tamamında ulaşmayı hedefleyerek çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız. Biz kendi kaderimizi ülkemizin kaderiyle bütünleşmiş olarak görürken ana muhalefet partisinin milletvekilleri teröristlerle aynı safta olmak için adeta can atıyor.

Siyasetle insan hakları ile ilgisi kesinlikle yoktur. Kendi ülkesine kendi milletinin terörle mücadelesine husumet besleyenlere milletiniz hak ettiği dersi sandıkta mutlaka verecektir.

Ana muhalefetin başındaki zat ne diyor 'artık kavga ise kavga' diyor. Hale bak. Sizin hayatınız zaten bu milletle bu milletin değerleriyle kutsallarıyla kavgayla geçti.

Eğer bizimle kavga edeceksen bunu her fırsatta AB'ye yabancı kurulışara şikayet ederek zatyen yapıyorsun. Kendi milletini yabancılara şikayet ederek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi.

Bu sevgi ve dostluk bunu hak edenler içindir. Düşmanlığı kendine yol edinenlerle kavga etmektense hiçbir zaman kaçmadık kaçmayız. Biz insanlara akıllarının alacağı dilden konuşmasını da biliriz."

 

Haber Ara