Dolar

32,4960

Euro

34,5954

Altın

2.482,55

Bist

9.566,15

Erdoğan kanaat önderlerini kabul edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen bazı kanaat önderleriyle görüşeceği bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 13:20:36

Erdoğan kanaat önderlerini kabul edecek

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek kabulde, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu da hazır bulunacak.

16 ilden 61 kanaat önderi katılacak

Kabule, Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'ın da aralarında bulunduğu 16 ilden toplam 61 kanaat önderinin katılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kabul sırasında konuklara hitaben, terörle mücadele konusu başta olmak üzere, bölge sorunlarına ilişkin konuşma yapacağı kaydedildi.

Buluşmanın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgedeki durumu konuklardan bizzat dinlemesi açısından önemli bir fırsat teşkil edeceği ifade edildi.

Benzer toplantılar önümüzdeki süreçte tekrar yapılacak

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bölgeye ilişkin benzer toplantıların, Beştepe'de önümüzdeki süreçte de tekrar yapılacağına dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir dizi kabulle çeşitli kanaat önderlerinin bölgedeki durum hakkındaki görüşlerini öğrenmeyi amaçladığı belirtildi.

Haber Ara